Inici » Notícies » Festes

Èxit de visitants en el primer cap de setmana de la Fira i Porrat de Sant Antoni

20 de gener de 2016 No hi ha comentaris
Concurs de paelles de la Fira i Porrat de Sant Antoni de Benissa

Concurs de paelles

Benissa s’ha vist immersa aquest cap de setmana en una infinitat d’activitats emmarcades en la Fira i Porrat de Sant Antoni que se celebrarà en el municipi fins el 24 de gener.

Divendres passat, va arrancar la fira amb els actes d’inauguració. El abtle, Juan Bautista Roselló, i regidors, acompanyats d’autoritats locals i president d’associacions, van visitar la II Exposició Fotogràfica de les Festes de Moros i Cristians de la localitat. Tot seguit la comitiva es va dirigir a la Fira d’Artesania situada a la plaça Rei Jaume I i a continuació van visitar  el tradicional Túnel del Vi, organitzat per la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2016, situat al carrer Nou. També es va inaugurar l’exposició “Fet a mà”, organitzada per l’Associació de Mestresses de casa. Finalment, al Taller d’Ivars, es va visitar l’exposició “Policromía”, de Marisa Navarro i a les 20.30h, la Banda de la Societat Lírica i Musical juntament amb l’Agrupació Musical Mediterrani La Vila Joiosa, van oferir un magnífic concert de bandes.

Al llarg del cap de setmana, visitants i veïns han pogut gaudir de les atraccions infantils, de la benedicció d’animals en honor a Sant Antoni, del concurs de paelles i altres esdeveniments esportius. El Grup de Muntanya Margalló va instal·lar el rocòdrom i L’Esbart Dansaire també va oferir una actuació al Parc Dolors Piera. A més, va tindre lloc el I Concurs de llançament de pinyols d’oliva.

Els guanyadors del concurs de paelles, en el qual van participar 19 grups van ser: primer premi per al grup d’amics de Pedro Metidieri (Bons Xics 1), segon premi per al grup d’amics de Jesús Pastor (Bons Xics 2) i el tercer premi per al grup d’amics de Dolores Pérez Delgado (Penya L’Amistat).

Mercat medieval i 2n cap de setmana de fira

El cap de setmana del 22 al 24 de gener estarà dedicat al mercat medieval, el qual s’inaugurarà el divendres 22 de gener a les 20h, amb la presència del Conseller d’Economia i Comerç, Rafael Climent. S’instal·laran més de 60 paradetes al llarg de la plaça Rei Jaume I, Puríssima, Església Vella, Tello, Sant Antoni i plaça del Portal.

L’exposició de vehicles nous i d’ocasió es trasllada a aquest segon cap de setmana, a petició dels expositors, augmentant l’oferta comercial de la fira durant aquests dies.  Aquest cap de setmana també s’exposaran vehicles antics i d’època, es podrà visitar la fira ramadera al carrer Palmera i se celebrarà el XXVIIé Obert Internacional d’Escacs.

Les atraccions infantils seguiran omplint el Passeig Dolores Piera i no faltaran els esdeveniments esportius durant aquest cap de setmana.

La regidora de Festes, Francis Esquerdo, s’ha mostrat satisfeta per la gran participació que han tingut totes les activitats de la fira i agraeix a tots els col·lectius i associacions la seua gran col·laboració.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/