Inici » Notícies » Festes

Els bous, protagonistes en l’últim tram de les festes patronals de Benissa

24 d'abril de 2018 No hi ha comentaris
Bous a Benissa

Bous a Benissa

Els bous al carrer prenen aquesta setmana el protagonisme a les festes de la Puríssima de Benissa. Per a les jornades vespertines de demà fins al dissabte se celebraran des de les 18.30h les entrades dels bous i vaquetes, aproximadament fins a mitjanit.

Però abans dels festejos taurins, el municipi celebra hui el Dia dels Fadrins. Els quintos tenen una cita, a les 12.30h amb el Gran Prix. Un joc en el qual hauran de competir per equips i demostrar les seues habilitats.

Després de reposar el dinar popular que tindrà lloc al Passeig Dolors Piera, la festa seguirà amb la cercavila humorística que recorrerà els principals carrers de la localitat. La música s’ensenyorirà de la nit. A partir de les 21h sonaran les cançons de Smoking Souls i Reacció en el Passeig Dolors Piera. A les 23.30h hi haurà un xicotet descans en el qual tindrà lloc un correfocs a la Plaça Rei Jaume I, de la mà d’Amics de la Cordà de Polop de la Marina. I la nit seguirà, fins a altes hores de la matinada amb el rock de Desakato, Atupa i Plan B.

Si hui els ‘fadrins’ són els protagonistes, ahir ho van ser els ‘riberers’. La jornada va arrancar amb la cercavila dels festers, majorales i clavarieses. Després de la missa oficiada pel Reverend Edgar Esteve Pineda i en la qual van estar les Regines Infantil i Major 2018, Laura Balaguer Mancheño i Nerea Salva Pont, va arribar un dels moments més importants del dia, el Pregó del Riberer i l’homenatge dels riberers a l’església. Malena Ribes Giner va ser l’encarregada de realitzar el discurs davant els veïns. Per la vesprada va tindre lloc la tradicional cercavila de carrosses. Mentre que per la nit va tindre lloc el Tradicional Cant de la Salve a la Puríssima Xiqueta a l’antiga casa de Joan Vives, que va concloure amb una mascletà.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/