Inici » Notícies » Esports

Vela: Ribes es perd l’etapa de Qingdao a Rio en la Volvo després de trencar-se un dit entrenant

8 de febrer de 2009 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 7 de febrer de 2009:

L’alacantí Pepe Ribes va patir ahir un accident en el Telefónica Azul moments abans d’iniciar-se l’entrenament previ a la regata inshore de Qingdao. El proa es va lesionar el “dit gros de la mà esquerra quan estavem provant un sistema de les orses de deriva”, segons manifestava el regatista a LAS PROVINCIAS.

Ribes va ser portat ràpidament a un metge en Qingdao que li va diagnosticar un trencament amb asclament del dit: “No em em feia molt de mal el dit trencat fins que he vist la radiografia que m’han fet. Ací és quan m’he adonat que la lesió era seriosa. Es veien trossets solts d’os…”

El de Benissa se’n torna cap a Espanya hui mateix i té previst acudir a la Clínica Dexeus de Barcelona on li faran un diagnòstic definitiu, encara que el regatista es tem que haurà de passar “pel quiròfan per a solucionar el greu trencament”.

Ribes estava més dolgut ahir per perdre’s la regata regna d’aquesta Volvo Ocean Race, la de Qingdao a Rio amb el pas del Cabo de Hornos, que pel dolor del trencament: “Em fastigueja molt perdre’m aquesta regata ja que és la que més m’agrada de totes. Però espere tornar al vaixell a Brasil”.

També es perd el proa l’etapa costanera que hui es disputa a Qingdao i en la qual participarà el Telefònica Azul front a l’Ericsson 4, Green Dragon i Puma.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/