Inici » Notícies » Esports

Unes 800 persones participen en la presentació de les Escoles Esportives Municipals de Benissa

13 de novembre de 2018 No hi ha comentaris
Presentació de les Escoles Esportives Municipals de Benissa

Presentació de les Escoles Esportives Municipals de Benissa

Divendres passat va tindre lloc a les instal·lacions del Palau de Sant Pere la ja tradicional presentació de les Escoles Esportives Municipals. Un acte amb un clar caràcter festiu, en el qual es donen a conèixer al públic assistent els diferents equips que competeixen en les disciplines de futbol, bàsquet, futbol sala, atletisme, karate, gimnàstica rítmica, iniciació a l’esport, pilota valenciana, voleibol, ciclisme i natació, sent aquesta última disciplina gestionada per l’empresa pública Benissa Impuls. En total, uns 600 xiquetes i xiquetes i al voltant de 200 persones entre familiars i amistats.

Com a novetat, cal assenyalar que enguany s’ha incorporat una disciplina dins de les Escoles Municipals, l’escola esportiva de ciclisme, integrant una activitat més que complementa l’oferta municipal.

L’acte de presentació va posar una vegada més de manifest el bon ambient generat entre la gent jove i les seues families al voltant d’una activitat que pretén fomentar la pràctica esportiva com a base d’un model de vida saludable, de treball en equip i respectuós amb les companyes i companys. A més a més, la presentació va comptar amb un component reivindicatiu en ser llegit durant el transcurs un manifest igualitari per a manifestar la importància de la pràctica esportiva com a impulsora de processos d’igualtat.

El batle de Benissa, Abel Cardona, i el regidor d’esports, Xavi Tro, també van estar presents en l’acte. Tro va comentar que “com cada any, un dels actes més emocionants tant per a les xiquetes i xiquets de les Escoles Esportives com per als seus pares i mares, és la desfilada que fan els vora 600 integrants de les EEM en un Palau Sant Pere, com sempre, ple. Acte en el que són, com no pot ser d’altra manera, els únics protagonistes. Per a mi es un plaer comprovar com l’esport i l’activitat física comença des de ben menuts fomentant tots els valors que comporta i un estil de vida saludable.”

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/