Inici » Notícies » Esports

Presentació de les Escoles Esportives Municipals de Benissa

3 de novembre de 2015 No hi ha comentaris
Presentació de les Escoles Esportives Municipals de Benissa 2015

Presentació de les Escoles Esportives Municipals de Benissa 2015

El divendres 30 d’octubre de 2015 a les 18.00 es van presentar a el Palau Sant Pere les diverses escoles esportives de l’Ajuntament de Benissa.

Distribuïts per la pista central del Palau Sant Pere, i acompanyats pel regidor d’Esports, Arturo Poquet Ribes, i pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, es va nomenar a tots els xiquets i xiquetes que s’han inscrit, en les seues diverses modalitats a les escoles esportives municipals.

Aquestes escoles inicien les seues activitats durant el mes de setembre adaptant-se al calendari escolar, i el contingut formatiu inclou la competició que correspon als dissabtes, especialment pel matí, i els entrenaments que solen ser de 2 sessions d’1 hora i 15 minuts.

Els objectius són de dos tipus, d’una banda iniciar-los, ensenyar-los i desenvolupar-los els coneixements tècnics i tàctics de l’esport corresponent, i d’altra banda transmetre’ls els valors que defensen les escoles esportives municipals respecte a la creació d’hàbits saludables, (com cuidar la condícia personal, no ingerir alcohol, tabac ), potenciació de valors com l’esforç personal, el companyerisme, el treball en equip, el sacrifici, la responsabilitat, la disciplina. Relacionar el xiquet amb el seu entorn i amb altres xiquets, introduint-los des de xicotets en un ambient esportiu en el qual la realització de la seua modalitat esportiva millore la seua condició física i s’allunye del sedentarisme.

La desfilada es va iniciar amb l’Escola Municipal de Voleibol, desfilant a continuació les següents escoles en les seues respectives modalitats: pilota valenciana, iniciació a l’esport, natació, gimnàstica rítmica, karate, bàsquet, futbol sala, atletisme i futbol.

En finalitzar la desfilada en la qual van ser nomenats els més de 500 alumnes de les diferents escoles, un alumne de cadascuna de les escoles va llegir una part del manifest en el qual es reflecteixen els valors i els objectius de les Escoles Esportives Municipals. Van acomiadar l’acte el regidor i el batle, els quals van dirigir unes paraules d’ànim i estima als esportistes, desitjant-los una bona campanya, així com agraint la presència del nombrós públic format per amics i familiars que els van acompanyar.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/