Inici » Notícies » Esports

Més de 30 joves participen en el torneig 3×3 de Bàsquet de Benissa

8 de gener de 2019 No hi ha comentaris
Participants al torneig de bàsquet 3x3 de Benissa

Participants al torneig de bàsquet 3×3 de Benissa

El passat 2 de gener, el Palau Sant Pere de Benissa va acollir la celebració del torneig 3×3 de bàsquet en el qual van participar més de 30 joves de Benissa i Teulada.

L’activitat va començar amb unes competicions per a infantils i cadets amb dos cistelles amb un total de quatre equips participants. Per altra banda, en la competició d’equips més majors van participar un total de 5 equips, sent un d’ells íntegrament format per xiquetes de Benissa.

Després de finalitzar la competició es va celebrar un concurs de triples amb cistella gran, quedant guanyador entre els majors; Jorge Seguí, i en la dels xicotets; Joan Giner.

La vesprada va concloure amb un berenar per a totes aquelles persones que assistiren i el lliurament d’un record per la participació als jugadors i jugadores. Cal assenyalar el gran ambient regnant i l’èxit de convocatòria d’una activitat que pretén oferir alternatives d’oci als més xicotets i xicotetes en unes dates en les quals disposen de temps lliure.

Des de l’Ajuntament de Benissa es vol destacar i agrair la participació dels monitors de l’Escola Municipal de Bàsquet i membres del Club Bàsquet Benissa per organitzar aquest torneig.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/