Inici » Notícies » Esports

L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica clausura el curs 2017/18

8 de juliol de 2018 No hi ha comentaris
Alumnes de l'Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica de Benissa

Alumnes de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica de Benissa

Fa uns dies es va celebrar al Palau Sant Pere l’acte de cloenda del curs de gimnàstica rítmica de l’Escola Municipal. En el transcurs del mateix les gimnastes van executar diversos exercicis, en els quals es va apreciar el treball de tot el curs. De la mateixa manera, l’acte va comptar amb actuacions lliures, relacionades amb la dansa contemporània.

Els amics i familiars que van acudir a l’esdeveniment van gaudir amb l’habilitat i l’art que van oferir les gimnastes de Benissa. L’acte va finalitzar amb el reconeixement al treball de la monitora Natalia Marín, i l’agraïment per la gran temporada que han realitzat les alumnes de l’escola municipal de gimnàstica rítmica.

Cal destacar les emocionades paraules que va dirigir la monitora a dos alumnes que no van poder participar en la gala per trobar-se accidentades, en concret Claudia Carbonell i Andrea Mancheño.

L’acte va posar de manifest, una vegada més, l’esforç que es realitza des de les escoles municipals, no solament per posar a l’abast dels joves activitats atractives, sinó també per fomentar espais oberts a la convivència i la participació, on les i els joves poden desenvolupar les seues habilitats.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/