Inici » Notícies » Esports

La torxa dels “Minijocs” arriba a Benissa

11 d'abril de 2015 No hi ha comentaris
Torxa dels Minijocs de la Marina Alta

Torxa dels Minijocs de la Marina Alta

Aquest dimecres va tindre lloc a Benissa el tradicional recorregut de la Torxa dels “Minijocs”, anunciador en cadascuna de les poblacions, de la pròxima celebració d’aquesta activitat. L’acte com és habitual, va estar dirigit als joves participants de l’edició de 2015.

La torxa en aquesta ocasió es va traslladar fins al Palau Sant Pere, on es va llegir un manifest a càrrec d’Arnau Termis, on s’expressen les característiques de l’activitat esportiva dels “Minijocs”.

Després tots els alumnes de les Escoles Esportives presents i en companyia del regidor d’Esports, Arturo Poquet Ribes, i els coordinadors dels Minijocs de l’Àrea Esportiva, Rafa Termis i Angel Guillem, van anar passant-se la torxa dels “Minijocs”, que va vindre de de Calp i que una vegada present a Benissa es va lliurar a la població veïna del Poble Nou de Benitatxell.

Aquesta activitat tindrà lloc els dies 15,16 i 17 de maig a Dénia, on s’espera que aproximadament 100 xiquets de tota la Marina Alta juguen i participen en diferents modalitats esportives.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/