Inici » Notícies » Esports

El Palau Sant Pere acull l’entrenament del Club de Gimnàstica Rítmica Sierra Madrid

13 d'agost de 2018 No hi ha comentaris
Entrenament a Benissa del Club de Gimnàstica Rítmica Sierra Madrid

Entrenament a Benissa del Club de Gimnàstica Rítmica Sierra Madrid

L’elecció de Benissa com a lloc per a realitzar aquesta concentració, posa de manifest la qualitat de les instal·lacions i l’entorn òptim per a la progressió d’aquest tipus d’esportistes.

La setmana de l’1 al 4 d’agost, el Club de Gimnàstica Rítmica Sierra Madrid, de la població de Colmenarejo, va realitzar uns entrenaments al Palau Sant Pere.

La concentració realitzada a Benissa va comptar amb un total de 60 alumnes distribuïts en 2 grups, en horari de matí i vesprada, una intensa activitat que va permetre als gimnastes aprofitar aquests dies de descans de vacances per a realitzar un entrenament de qualitat en les instal·lacions del nostre municipi.

Durant els dies de concentració, el grup de Madrid va realitzar una tasca orientada a l’alt rendiment, en el qual es va poder apreciar el nivell de monitors i esportistes. La Regidoria d’Esports va sol·licitar, aprofitant l’estada que realitzaren, dos masterclass per a les alumnes de l’Escola Municipal de Gimnàstica Ritmica de Benissa que van participar en el curs de juny.

Les dos sessions van ser diferenciades, en la primera es treballaven fonaments, com la coordinació, l’equilibri, l’elasticitat, la flexibilitat i els desplaçaments. En la segona sessió ja es van treballar els aparells, amb un treball més específic en cadascun d’ells.

Aquesta activitat i la visita d’aquest club, permet a les nostres gimnastes contrastar coneixements i millorar el nivell dels seus exercicis. Al mateix temps, suposa utilitzar l’esport per a generar vincles entre les pròpies esportistes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/