Esports

El diumenge passat va tindre lloc l’acte de cloenda de l’Escola de Ciclisme 2014/2015

Els alumnes de l'Escola de Ciclisme de Benissa
Els alumnes de l’Escola de Ciclisme de Benissa

Aquest passat diumenge, en horari de matí, va tindre lloc l’acte de cloenda de l’Escola de Ciclisme de Benissa temporada 2014/15. A les 10.30h van començar les competicions amb els alumnes més menuts, els quals van realitzar unes proves d’habilitat, quedant com a guanyador Lucas Cabrera Sendra. A continuació es va realitzar la prova de resistència, que va consistir en una carrera en el circuit de MTB situat a l’Espai d’Atletisme Municipal, en la qual van participar els 11 alumnes de l’escola, que es van esforçar durant 18 minuts de carrera contínua, i en la qual els afeccionats i familiars van gaudir amb l’esforç dels corredors. Els tres primers classificats van ser:

-Primer, Raul Cabrera Ronda.
-Segon, Vicent Tent Pucho.
-Tercer, Vicent Gregorio Ivars

La següent prova que es va disputar va ser la prova d’habilitat en un circuit de cons, en la qual els alumnes van poder demostrar les seues habilitats amb la bicicleta. Els tres primers classificats van ser:

-Primer, Felipe Ivars Font.
-Segon, Vicent Gregorio Ivars
-Tercer, Raul Cabrera Ronda.

Posteriorment els alumnes es van desplaçar al Palau Sant Pere on el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, Arturo Poquet Ribes, va lliurar les medalles als guanyadors i els trofeus a tots els participants. Després del lliurament, els participants i els seus familiars es van desplaçar a la piscina del Collao, on van poder gaudir d’un bany i un posterior dinar de fraternitat.

Els alumnes de l’Escola de Ciclisme de Benissa han participat en dos competicions durant aquesta temporada, en l’Open Infantil de Benissa i en l’Open Infantil de Xàbia. Simultàniament, l’alumne Raul Cabrera Ronda, participa en les competicions de caràcter federat organitzades per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana.

Per al divendres 24 de juliol està prevista la celebració de la Marxa Nocturna de Bicicleta a Benissa, estant prevista l’eixida a les 20.30h des del Palau Sant Pere, sent la participació oberta a tot el públic.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?