Inici » Notícies » Esports

Conclouen les escoles esportives municipals

14 de juny de 2012 No hi ha comentaris
Els xiquets de les escoles esportives municipals de Benissa

Els xiquets de les escoles esportives municipals de Benissa

El regidor d’Esports, Arturo Poquet, va ser l’encarregat de lliurar els diplomes als xiquets i joves que han participat a la diferents escoles esportives municipals, durant l’acte de cloenda que va tindre lloc ahir per la vesprada al Palau Sant Pere.

Els alumnes de les diferents modalitats – futbol, iniciació esportiva, pilota valenciana, gimnàstica rítmica, voleibol, karate, bàsquet, futbol sala i natació-, van desfilar i van recollir el seu diploma de mà del regidor i posteriorment van posar per a la foto de grup. En total, quasi 400 xiquets i xiquetes, acompanyats dels diferents monitors, que durant tot el curs han treballat perquè aprenguen i es divertisquen practicant esport.

Segons ha comentat el regidor Arturo Poquet “Les Escoles esportives permeten que els xiquets s’inicien i desenvolupen els coneixements tècnics i tàctics de l’esport corresponent i a més, els transmet valors com l’esforç personal, el companyerisme, el treball en equip, el sacrifici, la responsabilitat o la disciplina i també hàbits saludables”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/