Inici » Notícies » Esports

Benissa tancarà el calendari de competició del Circuit a peu de la Marina Alta

30 de gener de 2019 No hi ha comentaris
Cursa de Benissa

Cursa de Benissa

El divendres passat es va presentar a les instal·lacions del grup Baleària a Dénia, el calendari de proves del 23é Circuit a Peu de la Marina Alta, una competició que any rere any es consolida dins del panorama esportiu.

Les proves començaran el pròxim 24 de febrer a Xàbia i finalitzaran, tal com ja va ocórrer l’any passat, a Benissa el pròxim 8 de juny, la qual cosa suposa un al·licient més per a un format de competicions que s’ha caracteritzat enguany pel gran nombre de participants.

El Circuit a Peu de la Marina Alta es caracteritza per ser un circuit popular compost de 12 curses de 10 km distribuïdes entre distints municipis de la Marina Alta com són: Xàbia, Calp, Gata, el Verger, Poble Nou de Benitatxell, Dénia, Pego, Teulada, Pedreguer, Ondara, Jesús Pobre i Benissa. En aquesta ocasió, igual que la passada edició, la XXII Cursa Vila de Benissa que es realitzarà el 8 de juny tancarà el circuit.

A la presentació del calendari van assistir representants polítics, espònsors i membres dels diferents clubs d’atletisme de la comarca que organitzen les proves en cada municipi. En el cas de Benissa van assistir 5 membres del Club d’Atletisme Benissa – Grup Ginestar, 4 de la directiva i Xavi Tro, qui és al mateix temps regidor d’esports de l’Ajuntament de Benissa.

La promoció d’aquest tipus d’activitats esportives és una prioritat de l’Ajuntament de Benissa, en entendre que suposa una porta d’entrada al desenvolupament de bones pràctiques que contribueixen a millorar la qualitat de vida de la ciutadania al mateix temps que, com en aquest cas, fomenten el coneixement del nostre entorn més pròxim.

Tro comenta que “El pròxim 24 de febrer comença una nova edició de la Volta a Peu de la marina alta, on podrem pràcticament cada setmana gaudir en un total de 12 pobles de la nostra comarca d’una cursa de 10 quilòmetres molt ben organitzada i que cada any bat rècords de participació. On xiquetes i xiquets, homes i dones, ompliran els nostres carrers de colors i de la festa de l’esport que és l’atletisme popular”. Finalitza la seua valoració comentant que “en el cas de Benissa, agrair al Club d’Atletisme – Grup Ginestar el seu treball en organització i control per tal d’oferir una carrera dura per orografia i calor, ja que es fa al mes de juny, però que agrada molt a corredors i corredores”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/