Inici » Notícies » Esports

Benissa acull les competicions comarcals de les Escoles d’Atletisme

22 de febrer de 2019 No hi ha comentaris
Competició comarcal d'atletisme a Benissa

Competició comarcal d’atletisme a Benissa

El passat diumenge, 17 de febrer, es va celebrar l’última competició emmarcada dins del calendari de competicions comarcals d’Escoles d’Atletisme de la Marina Alta. Les proves van ser disputades en l’Espai Municipal d’Atletisme al llarg de tot el matí.

Des de Benissa van participar huit joves, on depenent de la categoria havien de córrer una distància de 700 m; per als més menuts i menudes, o 1.900 m; per als més majors. Cal destacar la participació de Carla Fuertes, que va entrar entre les tres primeres de la seua categoria, benjamí.

La competició va ser organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa junt amb la col·laboració tècnica de la Taula Comarcal de la Marina Alta. I, en finalitzar la prova, com ja és tradicional, es van lliurar els trofeus, on va participar el regidor Xavi Tro, per a l’alumnat d’escoles amb millors resultats al llarg de la lliga en les següents disciplines: velocitat, resistència i salt de longitud.

De nou la competició d’escoles, igual que en altres disciplines, es va caracteritzar pel gran ambient en la pista amb molts familiars i amics acompanyant els atletes. Cal fer un esment especial a la col·laboració dels pares i mares de l’alumnat de Benissa en l’organització de la prova.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/