Esports

Bàsquet: El CB Benissa perd en l’enfrontament doble davant l’Albufereta

Dos de dos. El CB Benissa ha perdut els dos partits que l’han enfrontat a l’Albufereta a domicili. En la categoria de sènior Preferent la derrota va ser per 60-30, un marcador molt curt. Els benissers van viatjar sols amb set jugadors i dos d’ells es van lesionar. Franc Gironés a l’escalfament i Manolo en els primers minuts a causa de les males condiciones de la pista de formigó semicoberta. L’entrenador no va tindre més remei que recórrer a tres júniors. Els locals van demostrar la seua superioritat des de l’inici i s’imposaren clarament sense fer un gran partit. Tot i això, els àrbitres van mostrar una actitud excessivament casolana que en alguns moments va desesperar els visitants. Pel CB Benissa jugaren i anotaren: Santi (10), Timo (2), Dani (7), Vicent (3) i Manolo (2) – cinc inicial – Raul (2), Borja (4), Diego (0) i Alfie (0). Demà diumenge, a les 12.00, reben a casa la visita de l’Alfàs.