Inici » Notícies » Esports

24 hores decisives per al “Telefónica” de Pepe Ribes

13 de desembre de 2011 No hi ha comentaris
El "Telefónica"

El "Telefónica"

El “Telefónica” d’Iker Martínez navega en l’Índic enfrontant-se a una situació meteorològica totalment nova tant per al vaixell espanyol com per a la resta de la flota. De moment, tot sembla indicar que els vents fluixos faran que la flota es reagrupe abans d’enfrontar-se a les difícils condicions que els esperen a l’altura de Port Elizabeth (Sud-àfrica). Seran, aproximadament, 24 hores decisives.

La nit ha sigut complicada per a l’equip espanyol, que s’apropava a la costa africana per a aprofitar el vent tèrmic. No ha donat mals resultats aquesta opció al “Telefónica” que, fins a en tres ocasions, es va col·locar com el més ràpid de la flota. Ara, i segons l’informe de les 11.00 hora espanyola, la tripulació liderada per Iker Martínez ha optat per navegar cap a mar obert, a la recerca de vents nets que li permeten seguir fent bons registres.

Però per davant, i segons l’organització, queden aproximadament 24 hores que, sens dubte, seran decisives. Després d’uns moments en què l’escàs vent podria fer que la flota es reagrupara, arribarà el moment d’enfrontar-se a les condicions més complicades: vents durs i corrent en contra vinguda del cap d’Agulles que alçaran una forta onada que, la flota, haurà de passar coste el que coste. Tot sembla indicar que, qui isca primer, podrà navegar amb vent net.

Benvinguts a l’Índic

Ahir dilluns al migdia el vaixell espanyol “Telefónica” entrava en l’Índic després de passar el Cap d’Agulles, el punt més al sud de la costa africana pel que, a bord, Pepe Ribes explicava: “A partir d’ací tota la costa és cap al Nord així que nosaltres anem a anar fent cap amunt a la recerca de vent, sempre molt a prop de la costa. Ací anem, en l’Índic!”.

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL ETAPA 2
CIUTAT DEL CAP (SUD-ÀFRICA) – ABU DABI (UNIÓ DELS EMIRATS ÀRABS): 5.430 milles
Dia 2 – 11.00 hora espanyola – 13 de desembre de 2011

1r Camper with Emirates Team New Zealand (Chris Nicholson)
2n Puma Ocean Racing (Ken Read), +4,1 milles
3r Groupama Sailing Team (Franck Cammas), +5 milles
4t Team Sanya (Mike Sanderson), +6,3 milles
5é Abu Dhabi Ocean Racing (Ian Walker), +12,3 milles
6é Team Telefónica (Iker Martínez), +18,6 milles

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/