Inici » Notícies » Economia

Un informe adverteix que en el pressupost no existeix equilibri entre despeses i ingressos

10 de març de 2007 No hi ha comentaris

El grup CIBE-Bloc va desvetllar ahir que existeix un informe realitzat pels tècnics municipals que alerta que els pressupostos que el PP presentarà al ple del dimarts que ve “no garanteixen l’equilibri entre despeses i ingressos”. De fet, segons la valoració dels tècnics, l’Ajuntament de Benissa no té la capacitat d’ingressar els 24 milions d’euros als quals ascendeix el pressupost de 2007. “Tan sols s’estima una recaptació propera als 15 milions d’euros”, va assegurar ahir el CIBE-Bloc.

En aquest sentit, el portaveu de la coalició, Isidor Mollà, va anunciar el vot en contra del seu grup municipal als pressupostos i més quan “els tècnics ja avancen que aquests pressupostos poden fer aigua per totes bandes”. Així, Mollà va apuntar que “el que demanem és rigor pressupostari”.

Respecte a les inversions, ahir el grup municipal va anunciar que “no es contempla ni un euro per a la zona costanera de Benissa”. De fet, “en 8 anys de govern del PP només s’ha construït un parc infantil, sense consignació pressupostària i al costat de la urbanització on viu el regidor Alexander Theobald”. No obstant això, els veïns de la costa -zona on viuen unes 2.000 persones- exigeixen a l’ajuntament un consultori mèdic, més presència policial i l’ampliació de la carretera Calp-Moraira per a executar el carril-bici, entre altres serveis.

No obstant això, Mollà va denunciar ahir que “el capítol de personal es dispara”. En aquesta línia, va assegurar que la creació de l’empresa Benissa Impuls és “un viver de vots perquè s’ha contractat molta gent”. Per la seua banda, el regidor Xavi Tro va assegurar que “no es baixen els sous” i va comunicar que “el batle cobrarà 49.335 euros mentre que Josefa Ivars o Raquel Soliveres en cobraran més de 13.000 euros”. I, a part, “els quatre càrrecs de confiança”.

El CIBE-Bloc també va alertar ahir que la partida dedicada a escoles “és semblant a altres anys” a pesar que el batle “va prometre millores al Manuel Bru”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/