Inici » Notícies » Economia

Organitzen un café empresarial per a explicar els avantatges de pertànyer a la Cambra de comerç

11 de maig de 2012 No hi ha comentaris
Logo de la Cambra de Comerç d'Alacant

Logo de la Cambra de Comerç d'Alacant

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benissa, mitjançant l’AFIC-CREAMA i la Cambra de Comerç d’Alacant, han organitzat una nova sessió formativa dirigida als empresaris de Benissa i la comarca de la Marina Alta.

Aquesta acció consistirà en un café empresarial que es farà dimecres que ve, 16 de maig, i en el qual es tindrà l’ocasió de posar en comú experiències i conversar sobre “Els Avantatges de pertànyer a la Cambra de Comerç”. Aquest esdeveniment començarà a les 15.00 i acabarà a les 17.00, i tindrà lloc en el Bar Restaurant La Cultural, al carrer Puríssima, 28.

El “café empresarial” s’emmarca en un entorn distès, en el transcurs d’un café havent dinat, i comptarà amb la conferència d’experts reconeguts i el posterior col·loqui que pretén compartir experiències entre les empreses i tècnics assistents.

Aquesta acció va dirigida a tots els empresaris que vulguen conèixer els nous serveis que els podrà oferir la Cambra amb la finalitat de contribuir a dinamitzar la seua activitat.

Per a participar en aquesta jornada caldrà confirmar la seua assistència cridant a l’Agència de Desenvolupament Local, Creama Benissa al telèfon 965732100 o enviant un correu electrònic a jribes@creama.org.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/