Inici » Notícies » Economia

La xarxa AFIC obté un premi nacional a la millor iniciativa de dinamització del comerç urbà

26 d'octubre de 2010 No hi ha comentaris

L’Associació Espanyola per a la Gerència dels Centres Urbans (AGECU) ha concedit a la xarxa d’Agències per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) el Premi Nacional AGECU 2010 a la millor iniciativa de dinamització del comerç urbà. Aquesta xarxa està coordinada des de la Direcció general de Comerç i Consum de la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació i compta amb més d’un centenar d’oficines distribuïdes per tot el País Valencià.

AGECU distingeix amb aquests premis a aquelles iniciatives, nacionals o internacionals, que han contribuït significativament a la recuperació, dinamització, posada en valor o promoció de les àrees comercials urbanes. La xarxa AFIC ha estat valorada especialment com a exemple pioner a Espanya d’implicació i col·laboració de les administracions públiques en la dinamització del comerç urbà. L’acte de lliurament dels premis va tinre lloc fa uns dies a Vitòria-Gasteiz, en el marc de l’III Congrés Internacional URBAN COMMERCE. El cap de l’àrea de Comerç de la Direcció general de Comerç i Consum, Juan Valea, va recollir el guardó en representació de les cent AFIC del País Valencià.

La xarxa AFIC realitza tasques d’assessorament tècnic i de gestió i execució d’accions de promoció i millora dels equipaments i espais comercials urbans mitjançant la incorporació de professionals formats i dotats amb innovadores eines al servei del sector comercial.

L’agència AFIC de l’Ajuntament de Benissa, dependent de la Regidoria de Foment i Promoció Econòmica, situada al c/ Escoto, 72, fa tasques d’assessorament a comerciants i associacions de comerciants de Benissa, a més de participar en l’organització de nombroses activitats de formació, animació i promoció. Bona mostra d’això són els diferents desdejunis empresarials i cursos de formació comercial i l’organització d’esdeveniments com la Fira del Comerç a Benissa, Mostra Gastronòmica i els premis empresarials i comercials “Benissa és Qualitat”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/