Inici » Notícies » Economia

Demanen campanyes perquè el comerç siga una altra vegada “el motor” de l’economia local

15 de desembre de 2006 No hi ha comentaris

El CIBE-Bloc vol que l’Ajuntament de Benissa done suport amb força a un comerç local que no travessa pel seu millor moment. Aquest partit presentarà en el pròxim ple una moció en què demana que l’ajuntament organitze més campanyes de promoció d’aquest sector econòmic. “Són empreses familiars que garanteixen la viabilitat econòmica de diferents generacions. Creen llocs de treball estables i de qualitat davant la precarietat laboral de les grans superfícies”, planteja la moció.

El CIBE-Bloc destaca també el tracte “més humà i personalitzat” que reben els clients en aquests establiments. “El xicotet comerç és el primer que col·labora a donar suport a les activitats del poble com festes, revistes, esports, mantenint un teixit social sanejat”.

La moció que presentarà aquest grup emfatitza que les botigues i establiments comercials de Benissa “eviten la degradació urbana i social de la ciutat i mantenen el tipus de vida mediterrani de passejar pel carrer i saludar a la gent”.

El batle es fa el desentés

El CIBE-Bloc, a més, li retreu al batle, Juan Bautista Roselló, que negue que el comerç local travessa per problemes. Aquest grup lamenta que el batle “es desentenga” de les inquietuds dels comerciants del poble i del col·lectiu que els representa.

Aquest partit de l’oposició considera que és fonamental que es promocione aquest sector econòmic i afirma que cal organitzar totes les campanyes i iniciatives per tal que contribuïsquen perquè el xicotet comerç siga una altra vegada “el motor” de l’activitat de Benissa.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/