Inici » Notícies » Cultura

Tradició i conscienciació copen el trimestre de la Seu

10 de gener de 2020 No hi ha comentaris
Presentació de la programació de la Seu Universitària

Presentació de la programació de la Seu Universitària

La tradició i la conscienciació són els dos pilars fonamentals sobre els quals ha programat el primer trimestre de 2020 la Seu Universitària de Benissa.

En l’apartat de tradicions, des de hui i fins al pròxim 26 de gener, les instal·lacions de la Seu acullen l’exposició ‘Balls del Corpus a Benissa. 10 anys de participació popular’, una recopilació d’imatges que ha dut a terme l’associació d’Esbart Dansaire de Benissa. Es tracta d’un repàs històric d’aquesta tradicional dansa arrelada en la localitat benissera.

Un altre dels actes destacats serà la conferència del 16 de gener, “Sant Antoni: fira i festa, foc i terra, identitat”, a càrrec d’Alfons Llorenç, llicenciat en Filosofia. L’entrada serà gratuïta. Ja al Març, el dia 27, està programada la presentació del llibre “Altres Setmanes Santes” del professor de dret constitucional, Manuel Alcaraz.

En l’aspecte reivindicatiu i de conscienciació, destaca la conferència del pròxim 21 de febrer: “El canvi climàtic i els seus efectes a la Marina Alta”. Una sessió que serà a càrrec del catedràtic i president de l’Associació Espanyola de Geografia, Jorge Olcina.

Una altra de les conferències amb marcat caràcter reivindicatiu serà la del 13 de març, “La fantasia, el realisme màgic i l’inusual en narradors llatinoamericanes actuals” que protagonitzarà la catedràtica del departament de filologia espanyola de la Universitat d’Alacant, Carmen Alemany Bay.

La programació de la Seu es completarà amb tallers de meditació o poesia; o l’exposició de fotografia ‘Modernisme i invenció’, a càrrec de la Fundació Mútua Levante, que “exposa per primera vegada en una seu universitària”.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/