Inici » Notícies » Cultura

La Coral Benissenca va oferir el seu concert de Nadal

24 de desembre de 2013 No hi ha comentaris
La Coral Benissenca durant el Concert de Nadal

La Coral Benissenca durant el Concert de Nadal

Dissabte passat, 21 de desembre, va tindre lloc el tradicional Concert de Nadal de la Coral Benissenca al Centre d’Art Taller d’Ivars.

Mig miler de persones es van concentrar a l’auditori per a gaudir d’aquest concert tan esperat. Entre el públic, a més dels seus més incondicionals, es trobaven també familiars del Cor dels menuts de l’Escola de Música i Dansa Javier Santacreu i el Cor de la Residència Sant Joaquim i Santa Anna que no van voler perdre’s aquest esdeveniment.

Els menuts amb la supervisió del seu director, Vicent Berenguer, van interpretar 4 peces una d’elles en solitari i tres amb la Coral fent gaudir al públic de les seues dolces veus infantils.

Un altre concert memorable que no va defraudar ja que els components de l’associació i el seu director Javier Santacreu, van rebre més de deu minuts d’ovacions amb el públic en peus.

La Coral Benissenca, després d’uns merescuts i breus dies de descans, reprendrà el pols dels seus assajos per a preparar la pròxima “Trobada de Corals” que tindrà lloc amb motiu de la Fira i Porrat de Sant Antoni i es farà el 18 de gener al Centre d’Art Taller d’Ivars a les 20.30h.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/