Inici » Notícies » Cultura

Encontre de Bandes de la comarca en la celebració del 125é aniversari de la Societat Lírica i Musical de Benissa

18 de setembre de 2015 No hi ha comentaris
Cartell de l'encontre de bandes de música a Benissa

Cartell de l’encontre de bandes

La Federació de Societats Musicals del País Valencià ha organitzat una trobada de Bandes de la Marina Alta a Benissa aquest dissabte 19 de setembre, coincidint amb la celebració del 125é aniversari de la Banda de Benissa.

Més de 700 músics de les bandes de 14 municipis de la comarca, es donaran cita a Benissa a partir de les 19h, per a participar en una cercavila que recorrerà els carrers del centre històric i finalitzarà a la Glorieta Dolors Piera. A continuació s’imposaran els corbatins commemoratius a les bandes participants i es llegiran els discursos protocol·laris. Finalment, tots els músics, sota la batuta de José Cano Gracià, director de la Societat Lírica i Musical de Benissa, tancarà l’acte interpretant el pasdoble “l’Aficionat”, del benisser José Bertomeu Tur, que va ser mestre de la banda.

L’acte comptarà amb la presència del president provincial d’Alacant de la FSMCV, Ramón Mas, la vocal de la Junta Directiva, Lourdes Gavilá, i el president comarcal, Manuel Gavilá, a més del batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, juntament amb les autoritats del municipi.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/