Inici » Notícies » Cultura

El Creama organitza el IV programa de garantia social amb continguts de disseny i moda

28 de setembre de 2004 No hi ha comentaris

El Consorci per a la Recuperació Econòmica i l’Activitat de la Marina Alta (Creama) organitza un any més el Programa de Garantia Social, per al qual compta amb el finançament del Fons Social Europeu, a través de la Conselleria d’Ocupació de la Generalitat Valenciana.

El contingut d’aquest programa es dedica aquest any al Disseny i Moda, proporcionant als alumnes àmplia formació sobre com realitzar patrons, elaborar peces de roba, incloent un mòdul d’informàtica aplicada a aquest perfil. A més està prevista l’assistència dels alumnes a fires i passarel·les relacionades amb aquest tema. Aquesta formació es completarà amb continguts de Formació Bàsica per a aquells joves que no hagen superat l’ESO, amb l’objectiu que puguen presentar-se a les proves corresponents.

El curs està dirigit a joves menors de 25 anys que no hagen superat l’ESO ni posseeixen cap titulació en formació professional. El programa té una durada de 900 hores, començant l’1 d’octubre i finalitzant el 31 de maig de 2005. La matrícula és gratuïta i es pot realitzar en l’Agència de Creama Benissa fins que es completen les places.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/