Inici » Notícies » Cultura

Cursos i activitats d’estiu de la Seu Universitària

14 de juliol de 2005 No hi ha comentaris

Aquest matí ha tingut lloc la presentació dels cursos i activitats organitzades per la Seu Universitària per a aquest mes de juliol a Benissa. El batle, Juan Bautista Roselló, ha aprofitat l’ocasió per a presentar a la Directora de seus universitàries de la Universitat d’Alacant, Josefina Bueno, que es farà càrrec de la coordinació del centre de Benissa fins al mes de setembre, data en què s’incorporarà una nova directora.

Josefina Bueno ha explicat els tres cursos de 40 hores cadascun que s’impartiran del 18 al 22 de juliol i que es titulen “L’Europa dels ciutadans”, “Reflexions sobre l’amor” i “El naixement de l’astronomia moderna a Europa: Observacions i teories”.

Aquestes sessions acadèmiques es veuran recolzades per unes activitats culturals que es desenvoluparan durant aquests dies, dinamitzant l’entorn del municipi. Per al dilluns 18 a les 14.00 hores està prevista la inauguració de l’exposició “Caixa de ressonància” de Patricia Gómez en la sala d’exposicions de la Seu Univesitària. Aquest mateix dia, a les 22.00 hores en la Plaça del Convent, “Dolç Tab Jazz Project”, oferirà un concert. El dimarts dia 19 es projectarà la pel·lícula “El mite de Bourne” en la Placeta dels Germans Ivars, dins de la programació del cinema d’estiu. El dimecres dia 20 a les 22.00 hores la Societat Líricomusical de Benissa, oferirà un concert en la Placeta del centre social Bèrnia. Finalment, el dijous dia 21 a les 22.00 hores en la Plaça del Convent hi haurà un espectacle de tangos a càrrec de “Buenos Aires Hora Tango”.

Juan Bautista Roselló ha remarcat que els alumnes que ho desitgen podran quedar-se en l’alberg habilitat en una ala del Convent franciscà, on hi ha places per a 40 persones.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/