Inici » Notícies » Cultura

Comença la nova temporada de l’Òpera en Cinema a Benissa

15 d'octubre de 2013 No hi ha comentaris
Portada del fullet del programa Òpera en cinema a Benissa

Portada del fullet del programa Òpera en cinema

La regidora de Cultura, Pepa Martí, i el president de l’Associació “Amics de l’Òpera de Benissa”, Juan José Cabrera, han presentat hui la nova programació de l’activitat “Òpera en cinema”, que començarà aquesta nit a la Seu Universitària de Benissa a les 20.00h.

Per a aquesta temporada 2013-2014 s’han preparat 10 òperes, entre els mesos d’octubre a juny, una vegada al mes, els dimarts a les 20.00h, a excepció del mes de desembre, que se’n projectaran dos (una òpera i un ballet). Les projeccions es faran al saló d’actes de la Seu Universitària i sempre es fa un xicotet descans en el qual se serveix un aperitiu als assistents, sufragat amb les quotes dels socis.

Normalment es projecten obres conegudes. Enguany es podrà gaudir de “Aida”, “Nabucco”, “Les noces de Figaro”, o “El barber de Sevilla”. I com a novetat enguany, la regidoria de Cultura complirà amb un desig de l’associació, poder gaudir d’una òpera en directe. Serà el 31 de gener de 2014, l’espectacle “Opera Collage”, gràcies a l’esforç de l’Ajuntament, actuarà al municipi representat pel Grup Instumental Simfonies.

A Infobenissa teniu en pdf el Programa de la Temporada 2013/2014 de l’Òpera en cinema de Benissa.

Font de la notícia:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/