Inici » Notícies » Cultura

Benissa presenta la programació de “Març, mes de la dona”

28 de febrer de 2007 No hi ha comentaris

La regidora de la Dona, Maria Llopis, acompanyada de la presidenta de l’Associació de Mestresses Lucentum, Encarna Ronda i del president de l’Agrupació “Filatèlica i Numismàtica”, Marcos Torres, ha presentat la programació que s’ha preparat per a celebrar el “Dia Internacional de la Dona”, i que en el cas de Benissa, comprendrà diverses activitats al llarg del mes de març.

El dilluns dia 5 de març comença aquesta celebració amb la inauguració de l’exposició “Homenatge a la dona filatelista” a les 20.30 en la sala d’exposicions del centre cultural. Es podrà visitar de dilluns a divendres en horari d’11.00 a 13.00 i de 18.00 a 20.30 i els dissabtes de 18.00 a 20.30. La seu universitària també ha organitzat una exposició de pintura sota el títol “Libre rehén” de l’artista Maria Grisalvo i que s’inaugurarà el dia 22 de març a les 21.00.

El dijous 8 de març a partir de les 17.30 li toca el torn a la degustació gastronòmica que cada any organitza l’Associació de Mestresses i que en aquesta ocasió serà de rebosteria tradicional.

També hi haurà teatre els dies 9 i 16 de març a les 22.00 en el saló d’actes del centre cultural. Les obres es titulen “Femenino Plural” i “En viaje” i seran a càrrec de Jácara Teatre i Almadrava Teatre respectivament. El diumenge dia 18 de març els protagonistes seran els xiquets ja que s’ha preparat un representació teatral, “Elena: una mujer sin igual”, a càrrec del grup teatral Les marionetes d’Irene. Serà a les 12.00 en el saló d’actes del centre cultural.

Per altra banda, s’han preparat dos cafès-col·loqui en el Recibar La Torre els dies 14 i 21 de març a càrrec de la psicoterapeuta Pilar Masutiers. Els temes a tractar seran “L’amor” i “Sensualitat, sexualitat i erotisme”.

Completa aquesta programació la projecció de nombroses pel·lícules de recent estrena en les quals les protagonistes o les seues directores són dones. Totes elles es podran veure de manera gratuïta i es projectaran a les 22.00 en el saló d’actes del centre cultural. Els títols i dies són els següents: el dia 6 “Volver”; el dia 13 “Maria Antonieta”; el dia 20 “Princesas”; i el 27 “En sus zapatos”. La cloenda d’aquest mes d’activitats serà el sopar d’agermanament que s’ha preparat per al dia 30 de març en el restaurant Recibar la Torre. Totes les persones interessades a assistir hauran d’inscriure’s en l’Oficina de la Dona de l’Ajuntament abans del 23 de març en horari de 10.00 a 14.00.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/