Inici » Notícies » Comunicat

Comunicat del CIBE-Bloc sobre el canvi a l’equip de govern

9 de juny de 2006 No hi ha comentaris

Després de conéixer, per mitjà de la premsa i per sorpresa, la nova remodelació feta pel batle de la composició de l’equip de govern a Benissa, des del grup municipal CIBE-Bloc, volem fer unes aclaracions.

Sobre la ja ex-regidora d’urbanisme i regidora actual de cultura, Pepa del Valle, hem de dir que no ens sorprén massa el canvi, perquè esta regidora ha sigut la que més discrepàncies (encara que no l’única) ha tingut amb l’alcalde i el Partit Popular en general, com ja ho denunciavem a un comunicat fet el dia 21 de juliol de 2005. Discrepàncies com el camí de La Solana o l’enderrocament del Taller d’Ivars, la forma en què s’ha fet la Ronda Nord i l’ampliació del polígon industrial, etc. Això sí, al final esta regidora sempre acabava votant en consonància amb el Partit Popular. Cal recordar que té dedicació exclusiva i cobra 35.000 euros anuals. Des del CIBE-Bloc ens preguntem, com una regidora que és arquitecte es trau de la regidoria d’urbanisme. La resposta és ben clara, l’alcalde Juan Bta. Rosselló vol controlar esta regidoria, que comunment s’anomena la joia de la corona, pels molts diners que com tots sabem es mouen al seu voltant.

Lamentem també que l’alcalde diga que el canvi s’ha produït, per la necessitat de donar un impuls al patrimoni cultural del poble, amb la construcció del Museu Salvador Soria al carrer de la Puríssima, i el manteniment i rehabilitació del Molí del Quisi i de les Cases de Tros de les Calcides, entre d’altres. Justament quan des del nostre grup municipal hem presentat dues mocions per a rehabilitar la Casa de Tros de les Calcides (desembre 2004) i el Molí del Quisi (octubre 2005), i encara, Pepa del Valle, no ha actuat en cap aspecte.

Suposem que involuntariament, també el nostre alcalde ha deixat en ridícul a Josefa del Valle, quan ha afirmat que donada l’entrada en vigor de la Llei Valenciana d’Urbanisme – LUV, cal revisar i adaptar els projectes urbanístics, donant a entendre que esta persona no era adequada amb esta nova llei, però sí amb l’anterior, la LRAU.

Pel que fa al canvi de Maria Llopis, que passa de cultura a personal, tot i que l’alcalde diu que no té res a veure amb les crítiques rebudes des de partits de l’oposició i dels benissencs en general, per la seua actuació al front de la regidoria de cultura. Tots sabem que no és veritat, des del principi la regidoria de cultura li ha vingut gran a Maria Llopis, i les constants crítiques dels ciutadans a què esta regidora cobre més de 30.000 euros anuals i que enguany li hagen pujat 6.000 euros d’un colp, han acabat per llevar-la de la regidoria de cultura. Sens dubte esta legislatura ha sigut la pitjor pel que fa a la tasca feta per la regidoria de cultura, menys mal que hem tingut al front de la Seu Universitària gent com, Joan Borja o Teresa Morell i col·lectius com El Runar i el Casal Cultural Jaume I que han pal·liat la mancança cultural que té actualment este poble.

En definitiva, aquests canvis, com els que va fer recentment, el president de la Generalitat, en canviar els consellers Gonzalez Pons, Rambla i Blasco, estos 2 últims sobretot, de trist record per a la nostra comarca i el nostre poble, no serviran per arreglar el desgovern i la mala gestió del Partit Popular al front del nostre ajuntament. Això sí, probablement ens eixiran més barats als benissers, ja que altres voltes, han solucionat, les crisis, apujant-se el sou.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/