Inici » Notícies » Successos

Un home de 79 anys mor en ofegar-se en una platja de Benissa

16 de Juliol de 2007 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari 20 MINUTOS el 16 de juliol de 2007:

Les platges del País Valencià, sobretot les alacantines, segueixen cobrant-se víctimes mortals. En els últims quatre dies, són set les persones que han mort ofegades en les seues aigües, entre elles una xiqueta de sis anys.

La xiqueta va morir a l’Hospital de Torrevella després que alguns banyistes i voluntaris de la Creu Roja la rescataren amb greus símptomes d’ofegament a la platja del Camp, a Guardamar del Segura (Alacant). Juntament amb ella es trobava un altre menor, un xiquet de huit anys parent seu que roman ingressat en aquest centre sanitari amb pronòstic “greu”.

Un dia abans, el diumenge, un home de 40 anys moria ofegat quan es banyava a la platja valenciana del Puig. Malgrat els esforços dels serveis de socors, no van poder fer res per reanimar-lo.

El dissabte 14, un jove de 22 anys va perdre la vida a la platja alacantina de Benitatxell, al mateix temps que un home de 79 anys moria després d’ingressar molt greu a l’hospital comarcal de la Marina Alta, a Dénia, amb símptomes d’ofegament després de ser traslladat des d’una platja de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/