Home » Arxiu de notícies » Economia

Arxiu de la secció "Economia"

Economia »

[12 de novembre de 2017 | No hi ha comentaris | ]
L’Oficina de Turisme de Benissa, en primer lloc en atenció turística

L’excel·lència es pot medir. Per exemple, obtenint 9,87 punts de 10 possibles. I aquesta és la puntuació que ha obtingut l’oficina de la Tourist Info ubicada a la zona costanera de Benissa a l’hora d’oferir una atenció al visitant de màxima qualitat. Això és, el primer lloc del País Valencià, compartit amb la Tourist Info de Torrevella.

I ahir dijous es va concedir el corresponent premi en les XVI Jornades Tourist Info a Elx, on Benissa va rebre aquest important guardó. Per a evaluar cada Tourist Info s’utilitza la figura del mistery shopper (client misteriós), una tècnica de màrqueting que serveix per a avaluar com empreses […]

Economia »

[11 d'octubre de 2017 | No hi ha comentaris | ]
L’Ajuntament de Benissa llança el primer pla d’ocupació local per a contractar 6 persones

L’Ajuntament de Benissa crea una oferta d’ocupació destinada a la contractació temporal de 6 persones per a l’execució del Pla d’ocupació municipal. En aquesta convocatòria els treballadors o treballadores contractats realitzaran serveis al municipi mitjançant treballs de recuperació, condicionament i millora dels espais de titularitat municipal.

El pla respon a una de les prioritats de l’actual equip de govern i pretén contribuir a reduir les llistes d’aturats del municipi, especialment la composta per aquells col·lectius amb majors dificultats d’accés al món laboral, i en concret el col·lectiu d’aturats majors de 40 […]

Economia »

[28 d'abril de 2017 | No hi ha comentaris | ]
L’Ajuntament contracta dues persones mitjançant ajudes del SERVEF

L’Ajuntament de Benissa ha rebut una subvenció del Servef destinada a la contractació d’una tècnica d’orientació laboral aturada, amb l’objectiu de que proporcione atenció a persones desocupades de la localitat inscrites en el Servef durant almenys 12 mesos.

El programa de Foment de l’Ocupació EMCOLD 2016, d’on el consistori rep la subvenció de 20.000 euros, té una durada de sis mesos i finalitza el pròxim 29 de juny de 2017. Fins al moment, s’han atés en les dependències del Creama Benissa i de forma personalitzada a més de 30 usuaris, amb […]

Economia »

[3 de març de 2017 | No hi ha comentaris | ]
Benissa culpa al PP de quedar-se sense inversions en baixar els ingressos per l’IBI en 424.000 euros

La liquidació dels pressupost de l’any passat reflecteix un superàvit, amb un romanent de més de dos milions d’euros, segons va explicar ahir el regidor d’Hisenda de Benissa, Fernando López. Malgrat açò, el nou equip de govern, comandat per Reiniciem, va anunciar ahir que les inversions “van a passar a zero euros en 2017” a causa de l’herència de l’anterior executiu. En concret, el regidor ho va atribuir a la baixada de l’IBI aprovada pel PP i que suposa una reducció en els ingressos de 424.000 euros per aquest impost.

La […]

Economia »

[6 de desembre de 2016 | No hi ha comentaris | ]
Benissa comença el procés de pressupostos participatius

El passat dimecres va tenir lloc l’acte de presentació del procés de pressupostos participatius que comença el municipi de Benissa, amb l’objectiu que la ciutadania puga prioritzar els projectes inclosos en el capítol d’inversions de cara a l’exercici 2017, que contemplen 200.000 euros.

Un grup de ciutadans i ciutadanes van acudir a aquesta primera cita on se’ls ha informat de com funciona aquest mecanisme de participació veïnal i se’ls ha convidat a formar part dels tallers que estudiaran els projectes i els prioritzaran.

Els dies 12, 14 i 15 de desembre les persones interessades a […]

Economia, General »

[16 d'agost de 2016 | No hi ha comentaris | ]
Bona ocupació turística durant la primera quinzena d’agost

Les empreses d’allotjament turístic fan balanç i disposen ja dels resultats quant a nivells d’ocupació per a la primera quinzena del mes d’agost i previsió per a la segona quinzena d’agost.

Per tipus d’allotjament són l’allotjament de lloguer i hoteler els que millors resultats d’ocupació han obtingut amb 90% i un 86% respectivament. L’allotjament hoteler ha superat en 12 punts les previsions inicials.

La tipologia dels turistes de procedència internacional que ens ha visitat en esta primera quinzena d’agost ha sigut majoritàriament de França, Alemanya, Bèlgica, Holanda i Regne […]

Economia »

[9 d'agost de 2016 | No hi ha comentaris | ]
Benissa haurà de tornar més de 200.000 euros al Ministeri d’Hisenda

El Ministeri d’Hisenda, que dirigeix Cristobal Montoro, acaba de comunicar als ajuntaments la liquidació del sistema de finançament de l’any 2014 i els resultats no són gens bons per a l’Ajuntament de Benissa, ja que l’entitat local haurà de tornar 202.211,8 euros.

Aquests diners s’han d’abonar ja que, en el seu moment, el govern de Mariano Rajoy va preveure que s’ingressarien més diners de les contribucions locals, que no pas els que es van recaptar finalment eixe any.

Benissa és el seté municipi de la província d’Alacant […]

Economia »

[3 de juliol de 2016 | No hi ha comentaris | ]
Una empresa de Benissa entre la llista de morosos d’Hisenda

Segons informa el Diario Información, la nova llista que l’Agència Tributària ha publicat recentment a nivell estatal amb els deutors que tenen pendent el pagament de deutes i sancions que superen el milió d’euros ha incorporat una empresa de Benissa. Es tracta de l’empresa de ferreteria Vicente Ivars Ivars, SL, la qual té un deute amb l’Agència Tributària d’1.083.299 euros.

Economia »

[31 de maig de 2016 | No hi ha comentaris | ]
Juan Bautista Roselló incomplirà la rebaixa del 20% d’impostos en 2017

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, ha presentat hui en roda de premsa les baixades d’impostos que pensa aplicar fins a 2017. Entre aquests es troba una reducció del valor cadastral de tots els immobles en un 8% en 2017, una reducció que se sumarà a la d’aquest 2016 en la qual ja s’aplicarà un 8% també. Segons s’informa, en 2017 els contribuents pagaran un 16% menys d’IBI, pel que fa a l’any 2015.

Signatura davant notari

Aquestes xifres són clarament inferiors a les que Juan Bautista Roselló va signar davant […]

Economia »

[23 de març de 2016 | No hi ha comentaris | ]
Benissa tanca l’exercici 2015 amb superàvit

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, acompanyat del regidor d’Hisenda, Adrián Ivars, van presentar ahir en roda de premsa les dades econòmiques de l’Ajuntament de Benissa, després del tancament de l’exercici 2015, deixant constància de la situació econòmica.

La liquidació del pressupost de 2015 ha donat com resultat una xifra en positiu de 2.630.532 euros, donat que la previsió d’ingressos de 2015 ha superat la xifra que s’havia barrejat en el pressupost, la qual cosa ha produït com resultat aquest superàvit i que el romanent de tresoreria, siga de […]

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/