Home » Arxiu de notícies » General

Arxiu de la secció "General"

General »

[6 de maig de 2021 | No hi ha comentaris | ]
Les obres del nou pont del Quisi començaran aquest 2021

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha anunciat a Benissa que la Generalitat iniciarà enguany l’execució de les obres del nou viaducte del Quisi. Infraestructura pertanyent a la Línia 9 Benidorm-Dénia del TRAM d’Alacant, en el terme de Benissa, que s’inclou en el pla de modernització que s’executa al llarg d’aquesta línia, l’objectiu de la qual és reobrir completament al trànsit de trens i passatgers a la fi de 2023 o principis de 2024.

Arcadi España va visitar ahir, juntament amb la directora gerent de Ferrocarrils […]

General »

[6 de maig de 2021 | No hi ha comentaris | ]
El Sindicat d’Oficis Varis de la CNT-AIT de la Marina Alta commemora l’1 de Maig

El passat dia 1 de maig, dissabte, el Sindicat d’Oficis Varis de la CNT-AIT de la Marina Alta realitzà un acte en commemoració del Primer de maig, Dia Internacional dels Treballadors i Treballadores.

L’acte tingué lloc a l’Ateneu Popular de Pedreguer a les 18h i va consistir en la presentació del periòdic Fragua Social, òrgan de la Confederació Regional del Treball de Llevant de la CNT-AIT a càrrec del seu coordinador i una xerrada sobre “L’anarcosindicalisme de la CNT-AIT” a càrrec del Secretari de Premsa, Propaganda i Comunicació del sindicat.

També hi […]

General »

[6 de maig de 2021 | No hi ha comentaris | ]
Benissa planteja signar un nou conveni que evite la marxa de la Guàrdia Civil

L’Ajuntament de Benissa planteja la signatura d’un nou conveni amb el Ministeri d’Interior que evite la marxa de la Guàrdia Civil del municipi. El batle, Arturo Poquet, confirma que s’ha oferit a la Subdelegació de Govern una nova parcel·la situada al Pla de Carrals, on edificar un nou quarter que permeta donar continuïtat al servei de seguretat ciutadana que ofereix l’institut armat a la localitat.

Cal recordar que en el ple del passat mes de març es va aprovar per unanimitat de tota la corporació, rescindir el conveni que s’havia signat […]

General »

[30 d'abril de 2021 | No hi ha comentaris | ]
Benissa sol·licita la inclusió de Protecció Civil en el Pla de Vaccinació contra la COVID19

Benissa demana que s’incloga en el Pla de Vaccinació del País Valencià als efectius de Protecció Civil, en reconeixement del treball realitzat des de l’inici de la crisi sanitària i que continuen duent a terme els voluntaris d’aquest cos.

Anit en el ple ordinari del mes d’abril, es va aprovar, per unanimitat, la proposta plantejada davant la corporació pel regidor de Seguretat Ciutadana, Ximo Nadal, per a la inclusió del voluntariat de Protecció Civil en El Pla de vaccinació contra la COVID-19 de la Generalitat Valenciana com a grup preferent.

En la […]

General »

[30 d'abril de 2021 | No hi ha comentaris | ]
Conselleria implantarà el curs que ve a l’IES Josep Iborra els cicles superiors de FP de Comerç Internacional i Gestió d’Allotjaments Turístics

Conselleria d’Educació ha anunciat aquesta setmana que s’ampliarà l’oferta formativa de FP a la Marina Alta per al curs que ve.

En el cas de Benissa s’afegeixen els cicles de FP superior de Comerç Internacional i el de Gestió d’Allotjaments Turístics. A l’IES Ifac de Calp s’oferirà el grau mitjà de Navegació i Pesca Litoral i a l’IES Maria Ibars el grau bàsic de Cuina i Restauració, el grau mitjà d’elaboració de productes alimentaris i el grau superior d’Automatització i Robòtica Industrial.

General »

[28 d'abril de 2021 | No hi ha comentaris | ]
El PSOE demana en el ple del mes d’abril que es milloren les condicions de les persones que acudeixen a l’ambulatori

El PSOE de Benissa va sol·licitar al ple de l’Ajuntament de Benissa que es va celebrar ahir dimarts, en el punt de precs i preguntes, un seguit de mesures entre les quals destaca la millora de les condicions per a la gent que ha d’anar a l’ambulatori. En concret, es proposa la instal·lació de cadires en la zona exterior d’Urgències, ja que actualment la gent ha d’esperar fora. Per altra banda, també es demana la instal·lació d’un tendal per a la zona on es fan les proves PCR, vist que […]

General »

[23 d'abril de 2021 | No hi ha comentaris | ]
Benissa Impuls presenta una nova web amb més informació pública

No canvia la direcció URL, tampoc els botons i desplegables que es troben allotjats pràcticament en els mateixos espais d’abans. Els colors corporatius es mantenen i les diferents seccions romandran, excepte alguns xicotets detalls, intactes. Innovadora, amb importants canvis en disseny gràfic, adaptada al marc creatiu i estètic dels nous temps, però accessible i senzilla per a tots aquells usuaris que ja coneixien l’anterior. Així és la nova pàgina web que ha estrenat Benissa Impuls i amb la qual es pretén donar una imatge renovada a la porta digital de […]

General »

[9 d'abril de 2021 | No hi ha comentaris | ]
Benissa destinarà el Palau Sant Pere per a la campaña de vacunació massiva

Accelerar la campanya de vacunació per a frenar el virus de la Covid-19 és la principal obsessió de tots els governs en l’àmbit internacional. Especialment és així en el cas d’Espanya, ja que a hores d’ara encara no arribem a un 13% de població vacunada, la qual cosa suposa una mica menys de 6.000.000 de persones amb una o dues dosis.

Encara que sembla una tasca complicada, les previsions que el Govern d’Espanya ha posat sobre la taula impliquen tindre vacunats al voltant de 20 milions de persones abans que comence […]

General »

[6 d'abril de 2021 | No hi ha comentaris | ]
Benissa revisarà i actualitzarà el Pla Especial de Protecció del Centre històric

L’ajuntament de Benissa ha aprovat, amb l’abstenció de la regidora de Compromís, la proposta presentada per *Reiniciem Benissa amb la finalitat d’actualitzar i revisar l’ordenança sobre els materials constructius que es poden utilitzar en el centre històric de la localitat.

La moció va ser exposada en la sessió plenària d’aquesta setmana, per l’edil Carmen Giner, que va subratllar que malgrat la importància que ha suposat el Pla Especial de Protecció del Centre Històric de Benissa, aquest document ja ha complit 37 anys, i les actuals necessitats i exigències fan necessari […]

General »

[1 d'abril de 2021 | No hi ha comentaris | ]
Benissa rescindeix el conveni amb el Ministeri d’Interior i recupera la parcel·la on anava a edificar-se la casa quarter

Davant l’incompliment del conveni subscrit amb el Ministeri d’Interior, l’Ajuntament de Benissa, va aprovar anit en ple i per unanimitat, recuperar la parcel·la, en el Pla de Carrals, que havia sigut cedida a la Subdelegació de Govern per a la construcció d’una casa quarter de la Guàrdia Civil. Un acord que es remunta a l’any 2006 quan les dues administracions van acordar dotar al municipi d’una nova casa quarter, després de decidir derrocar la vella pel seu deteriorat estat.

A més, l’escissió del conveni signat entre les dues administracions també suposa […]

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/