Inici » Notícies » Successos

Un dels morts en l’accident de Benissa és un conegut músic que tornava d’actuar

30 de gener de 2018 No hi ha comentaris
Miguel Serna

Miguel Serna

Un cúmul de circumstàncies nefastes va fer que tres persones moriren i cinc resultaren ferides de diversa consideració en un accident de trànsit múltiple ocorregut en la mitjanit del divendres a Benissa.

L’adversa meteorologia, amb el graníssol com a protagonista, van provocar l’eixida de via d’un vehicle a l’entrada del túnel del Mascarat de l’AP-7. Darrere d’aquest cotxe sinistrat viatjava un altre que es va detindre a auxiliar el conductor. D’ell va baixar Miguel Serna, contrabaixista de jazz de 34 anys, que anava d’acompanyant en el vehicle conduït pel seu company músic Isaac Martín. Els dos tornaven d’un concert en un local de Xàbia eixa nit.

Però va arribar un tercer cotxe que no va poder frenar a temps a causa de l’estat esvarós de la carretera i va atropellar Miguel i al conductor del primer turisme. Com a resultat de l’atropellament, Miguel i l’home al qual va auxiliar van resultar morts.

Mentre, el seu company Isaac, de 32 anys, va rebre també l’impacte del vehicle sense control i va patir ferides de gravetat.

Miguel Serna era un músic conegut en els cercles jazzístics valencians i amb una dilatada trajectòria. Era component de l’Ana Camús Quartet de Villena i havia format part anteriorment d’altres grups de jazz. Nombrosos companys de professió han lamentat la seua pèrdua i han fet arribar les seues condolences a través de les xarxes socials.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/