Inici » Notícies » Successos

Mor un llaurador de 64 anys després de caure a un pou de sis metres a Benissa

1 de juliol de 2016 No hi ha comentaris
Els guàrdies civils precinten el pou on va caure l'home

Els guàrdies civils precinten el pou on va caure l’home

Un llaurador de 64 anys veí de Llíber va morir ahir per la vesprada després de precipitar-se a un pou de 6 metres de profunditat a Benissa. L’home havia acudit a mitjan vesprada a regar un hort que tenia a la benissenca partida rural de Berdica. Al costat del seu terreny hi ha un pou que no té brocal i la boca del qual està coberta de brossa. Ahir no va transcendir si el llaurador sabia de l’existència del forat o si es va acostar i va perdre l’equilibri i va caure dins.

Va ser ja avançada la vesprada quan el llaurador es va prendre un descans i es va acostar al pou. Es va precipitar dins i va començar a cridar demanant socors. Un altre llaurador que té un terreny que limita amb el de l’ara mort el va escoltar i va córrer al lloc. L’accidentat havia sobreviscut a la caiguda. Afirmava que estava bé i li va demanar a l’altre home que li tirara una corda i l’ajudara a eixir. L’altre llaurador així va fer. Va aanr a la seua furgona i va agafar una corda. La va tirar al pou. El veí de Llíber se la va amarrar a la cintura i, pujant amb l’ajuda de l’altre llaurador, va intentar eixir del pou. Però, pels nervis i el gran esforç, va patir un infart i va morir.

Van despenjar el metge

Al poc, van acudir la Guàrdia Civil, els bombers del parc de Dénia i un equip mèdic del SAMU. També va aterrar en aquests bancals l’helicòpter del consorci provincial de bombers per si calia evacuar a tota pressa a un hospital el llaurador atrapat dins del pou. Els bombers van ajudar el metge a despenjar-se una mica pel forat fins que va arribar on s’havia quedat, inert, el llaurador. El facultatiu va comprovar que no tenia pols ni respirava. Havia mort, segons tots els indicis, d’una aturada cardíaca.

Els bombers van rescatar el cadàver. Després, els agents de la Guàrdia Civil van col·locar un precinte al voltant del pou perquè es vera clarament i ningú més correguera el perill de caure dins.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/