Inici » Notícies » Successos

L’Ajuntament condemna els actes vandàlics durant la celebració del Festaborigen

27 de juliol de 2009 No hi ha comentaris

L’Ajuntament de Benissa vol condemnar els actes vandàlics que es van produir dissabte passat als voltants de la platja de la Fustera mentre s’estava desenvolupant un esdeveniment musical: el Festaborigen.

L’ajuntament de Benissa està disposat a col·laborar en tot tipus de manifestacions culturals i musicals que es vulguen realitzar a l’entorn del municipi, però no va a consentir que per això es destrosse i maltracte el mobiliari urbà i el paisatge, propietat de tots i cadascun dels ciutadans de Benissa i els seus visitants.

L’Ajuntament està posant en valor tot el litoral benisser realitzant grans esforços pressupostaris, establint una cura especial amb la flora i fauna autòctons així com les sendes tradicionals posant en valor el nostre patrimoni ambiental, col·locant senyalitzacions i mobiliari adient a la zona. Per això, es demana una major responsabilitat a aquells participants incívics en aquest tipus d’esdeveniments, advertint-los que es prendran les mesures oportunes per tots els fets esdevinguts aquest cap de setmana passat ja que el patrimoni municipal és propietat de tots.

D’altra banda, agraïm que des del col·lectiu organitzador s’hagen condemnat aquests actes, estant convençuts que la mala pràctica d’uns pocs pot perjudicar tot l’esforç i treball de molts.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/