Inici » Notícies » Successos

La travessia de la N-332 a Benissa es cobra un altre atropellament mentre la variant porta 4 anys paralitzada

3 de gener de 2013 No hi ha comentaris
Treballadors del SAMU atenen la persona atropellada a Benissa

Treballadors del SAMU atenen la persona atropellada

Benissa ha començat l’any amb un altre esglai en aquest punt negre de trànsit que és la seua travessia urbana de la N-332. Un jove de 27 anys va resultar atropellat al migdia per un vehicle que, afortunadament, circulava a poc a poc ja que, en eixe moment, el trànsit en aquesta via era intens. El jove caminava per la vorera (prou estreta, d’altra banda) i, segons els testimonis presencials, va poder entropessar i caure a la calçada. Va ser llavors quan un cotxe el va atropellar. El jove va patir ferides a les cames. Els sanitaris del SAMU el van atendre en un primer moment en la mateixa vorera de la travessia. Després el van traslladar a l’hospital de Dénia.

L’accident de seguida va reunir a nombrosos curiosos que insistien en comentar com de perillós és aquest pas urbà de la N-332, on han ocorregut ja desenes d’atropellaments. La travessia està regulada per semàfors. En hores punta, es produeixen retencions i els conductors s’armen de paciència per travessar Benissa.

A la Marina Alta, després d’entrar en funcionament el 2006 la variant d’Ondara i el Verger, només queda aquesta travessia urbana de la N-332 i la de Gata de Gorgos.

Els veïns de Benissa porten més d’una dècada denunciant el perill d’aquest pas urbà, constatat per l’elevat nombre d’accidents, la contaminació que provoca i l’efecte de barrera que genera al poble. Però s’han fet a la idea que la construcció de la variant que ha d’alliberar de trànsit el centre de Benissa va per a llarg.

Aquest projecte s’ha revelat frustrant. Reivindicat durant anys, les obres es van iniciar el 2008. Ascendien a 15 milions d’euros i el Ministeri de Foment les va adjudicar a la constructora Begar, S.A. El malson de la travessia de la N-332 tenia els dies contats. Però tot va ser un miratge. L’adjudicatària va entrar en concurs de creditors i va paralitzar les obres al maig de 2009. Ja porta quatre anys que al traçat de la futura variant només hi ha pols, matolls i estructures de ferro rovellades. Cada vegada que plou amb intensitat ocorren arrossegaments de terra solta. I el pitjor és que aquestes obres han quedat abandonades fins no se sap quan.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/