Inici » Notícies » Successos

La policia local de Benissa avisa la Creu Roja de Teulada encara que el consistori no paga l’ONG

31 de desembre de 2005 No hi ha comentaris

Una altra cosa no, però solidària la Creu Roja de Teulada ho és i molt. Malgrat que no té signat cap tipus de conveni amb l’Ajuntament de Benissa des de 2004 (en els dos anys anteriors va cobrar 9.000 euros) els serveis de l’Organització No Governamental (ONG) actuen al municipi benissenc quan així l’hi ho demanen. Però resulta que qui l’hi ho demana és un òrgan municipal de Benissa, en concret la policia local.

Ahir es va produir un nou incident en la travessia de la N-332. Un ancià de l’asil va ser envestit per un vehicle quan creuava la carretera sobre les 9 del matí. En un primer moment va ser atès pels agents de la policia local, més tard els mateixos efectius van avisar la Creu Roja de Teulada perquè acudira al socors de l’home ferit. Va ser traslladat en un primer moment al centre de salut de la localitat i més tard a l’hospital comarcal de la Pedrera a Dénia. El seu pronòstic era reservat.

L’accident no deixaria de ser un mer succés més en la ja tràgica N-332 al seu pas per Benissa si no fóra per la recent polèmica en què el PSOE va criticar l’equip de govern del PP per no donar cap tipus de subvenció a l’assemblea de l’ONG de la localitat veïna. Llavors el batle, Juan Bautista Roselló, va respondre que el consistori té signat un conveni amb la Creu Roja de Calp. Aquesta seu està tancada i l’acord amb l’ajuntament benissenc es limita a cobrir la vigilància de platges a l’estiu i esdeveniments esportius ocasionals.

Pitjor servei

No obstant això, el president de l’assemblea de Teulada, Juan Mora, es va mostrar ahir indignat perquè “nosaltres som una ONG i al marge de les batalles polítiques en les quals no volem entrar necessitem ajudes per a poder subsistir”. De no rebre subvencions “en comptes de tenir un servei de 24 hores com el que oferim ara hauríem de reduir-lo a menys temps i això va en perjudici dels ciutadans”, va seguir.

Així, Mora va manifestar que “la nostra tasca és auxiliar i això mai ho posarem en dubte però necessitem ajudes per a seguir amb el servei”. A més, el president de la Creu Roja de Teulada va desvetllar que tampoc l’Ajuntament Xaló dóna subvenció a l’assemblea.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/