Inici » Notícies » Successos

Dos tornados afecten Torrevella i Benissa sense provocar danys personals

3 de novembre de 2015 No hi ha comentaris
Casa afectada pel tornado a Lleus,   partida de Benissa

Casa afectada pel tornado a Lleus

Dos tornados han afectat aquest dilluns les localitats alacantines de Torrevella i Benissa, sense causar danys personals. El fenomen meteorològic s’ha registrat al voltant de les 11.00h, segons han informat a Europa Press fonts del Consorci Provincial de Bombers.

El primer tornado s’ha concentrat a la zona urbana de Torrevella on el fort vent ha danyat alguna façana, mentre que el que ha afectat la localitat de Benissa ha deixat els seus efectes a les zones verdes, sense majors conseqüències.

A més, el temporal de vent i pluja que assola la província ha provocat la caiguda de cinc arbres a la ciutat d’Alacant, des de l’inici del temporal el diumenge a la vesprada fins a aquest dilluns, segons ha especificat el regidor de Medi Ambient, Víctor Domínguez.

En atenció als mitjans després d’assistir al minut de silenci convocat per la Subdelegació pel presumpte assassinat d’una dona a Elx a les mans de la seua parella, Domínguez ha concretat que han caigut tres palmeres i dos plataners.

Arbres tombats pel tornado a Lleus

Arbres tombats pel tornado a Lleus

Les palmeres han caigut al Palmerar, a l’avinguda de Benito Pérez Galdós i al Passeget de Ramiro, sense danys, encara que aquesta última ha afectat un cablejat elèctric.

Quant als dos arbres, han caigut a La Goteta i a la Rambla de Méndez Núñez. Així mateix, el regidor ha indicat que s’ha hagut d’actuar a l’Esplanada, en la zona de platges, Passeget de Ramiro i a l’avinguda de Gadea. L’Ajuntament, finalment, ha tancat tres parcs per a evitar danys als vianants: El Palmerar, Quijano i El Marjal.

Víctor Domínguez s’ha mostrat satisfet perquè no s’han registrat inundacions i s’ha felicitat per no haver actuat la setmana passada en la platja de l’Albufereta, que ha quedat arrasada aquest dilluns.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/