Inici » Notícies » Successos

Cotxes mal estacionats compliquen l’extinció d’un incendi en el casc antic

3 de setembre de 2005 No hi ha comentaris

L’incendi originat a l’interior d’una finca del casc antic va forçar ahir al migdia el desallotjament preventiu de la totalitat de l’immobe de dues plantes i que consta de 6 habitatges, situat en el número 6 del carrer Francisco Sendra, a prop del Casal dels joves. Encara que la situació va poder ser controlada ràpidament i la normalitat es va restablir al cap d’una hora i mitja, els veïns de la zona van viure moments de molta angoixa durant l’actuació dels bombers i policies. Només la propietària de la casa sinistrada va haver de ser evacuada a l’Hospital de Dénia, a causa d’una crisi nerviosa i diversos veïns van patir molèsties per respirar el fum. La situació es va complicar perquè el carrer Sant Bàrbara, pel qual havien de passar els camions de bombers, estava ocupat per vehicles mal estacionats. Només una autobomba va poder arribar fins l’immoble després de patir desperfectes a la carrosseria i el trencament dels retrovisors. Un camió grua amb escala no hi va poder accedir.

El foc, pel que sembla, va començar per un curtcircuit en la cuina de l’habitatge de la segona planta. Les flames es van propagar amb rapidesa pels mobles de la cuina i provocaren una espessa fumaguera que va deixar plena de sutja la resta de la casa. L’ama estava dins quan es va iniciar l’incendi. A la resta de l’immoble tot just hi havia gent quan es va desallotjar.

La situació del incendi va ser notificada a la policia local mitjançant el Centre de coordinació d’emergències, a les 12 del migdia. En l’extinció participaren quatre agents de policia i set bombers.

La policia va donar a conèixer els contratemps en l’extinció perquè els conductors reflexionen sobre les greus conseqüències que té estacionar en zones prohibides. Els agents lamenten que les denúncies no servisquen per a conscienciar les persones i esperen que aquest succés faça canviar d’actitud a qui no respecta les normes de tràfic.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/