Inici » Notícies » Política

Pedro Sanchez s’imposa a Benissa a les primàries socialistes

22 de maig de 2017 No hi ha comentaris
Pedro Sánchez

Pedro Sánchez

La candidatura de Pedro Sánchez a les primàries socialistes que se celebraven aquest diumenge a tot l’Estat espanyol ha guanyat també a Benissa. Amb un 92,5% de participació dels militants benissers, el resultat ha sigut de 17 vots per a Pedro Sánchez, 5 vots per a Patxi López i 4 vots per a Susana Díaz.

El resultat és semblant al recollit a la resta d’agrupacions socialistes de la Marina Alta. A Dénia, Pedro Sánchez ha obtingut 75 vots, Susana Díaz 57 vots i Patxí López 5 vots.  A Calp la diferència ha sigut més gran, obtenint Pedro Sánchez 55 vots, Patxi López 7 vots i Susana Díaz 4 vots, registrant-se 2 vots en blanc. Per altra banda, a Teulada el resultat ha sigut de 9 vots a Pedro Sánchez, 3 vots per a Patxi López i 1 vot per a Susana Díaz. La nota discordant a la comarca ha sigut la de Xàbia, on la candidatura de Susana Díaz ha sigut la més votada amb 26 vots, quedant Pedro Sánchez amb 22 vots, Patxi López amb 3 vots i registrant-se 1 vot en blanc.

Des del PSOE de Benissa s’ha volgut destacar el recolzament majoritari que ha obtingut el candidat Pedro Sánchez a la comarca i la voluntat de la militància socialista d’integració i unitat del partit.

 

 

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/