Política

L’Ajuntament demana augmentar el personal de l’ambulatori i un consultori a la costa

Visita Conselleria de SanitatEl passat dimecres la Directora General d’Alta Inspecció de la Conselleria de Sanitat, Isabel Gómez, ha visitat Benissa, acompanyada de la Directora Territorial de Sanitat, Encarna Llinares. En la visita, les responsables del Govern Valencià han conegut de primera mà les sol·licituds i demandes de la corporació municipal en matèria de sanitat. Durant la seua visita, les responsables de sanitat, han estat acompanyades per Carol Ivars, regidora de Sanitat, Manuel Juan, regidor d’Urbanisme i per Abel Cardona, Alcalde de Benissa.

Aquestes sol·licituds explicades es centren en la necessitat d’augmentar el personal sanitari i administratiu en l’ambulatori, al mateix temps que es va recordar la demanda feta en el seu moment de sol·licitar la creació d’un consultori auxiliar per a tota la zona de costa del municipi, donat l’important volum de població que ha fixat ja allí la seua residència.

En aquesta mateixa visita, les responsables de sanitat, han contrastat informació i han unificat criteris en relació amb la imminent reversió de centres al sistema públic de salut, anunciada en el seu moment pel Consell.

Cal recordar que la situació del personal a l’ambulatori va ser una de les primeres gestions que Abel Cardona, responsable de Personal a l’Ajuntament, va haver de realitzar, davant les dificultats que generava la supressió d’una plaça administrativa en les dependències de l’ambulatori, i que finalment Marina Salut va declinar, després d’una mediació amb Cardona.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?