Política

Jorge Ivars, nou president del PP de Benissa

Jorge Ivars, regidor de Joventut de Benissa
Jorge Ivars

El procés d’elecció en el Partit Popular dels presidents locals ha sigut molt tranquil a tota la comarca. Maria Mut i José Sivera Vallés encapçalaran les formacions a Dénia i Xàbia, respectivament, a partir de la seua proclamació, que serà a principis del pròxim mes.

La Marina Alta va registrar candidatures úniques en totes les demarcacions. Per açò, no serà necessari fer les votacions previstes per al dia 4 de juliol en cas que es presentaren diverses llistes. Eixe dia seran les proclamacions de forma directa. Abans, les candidatures les haurà de confirmar la junta directiva del partit provincial en la reunió d’aquesta setmana. Segons el coordinador comarcal dels populars, José Vicente Marcó, en la comarca ha quedat palés el “consens” existent i que “tots han cercat el millor per al partit”.

En el cas de Dénia, Maria Mut està oficialment al capdavant de la gestora des del setembre passat. L’anterior presidenta del PP, Ana Kringe, havia anunciat tres mesos abans la seua decisió de deixar el càrrec i tornar a ser una afiliada més amb l’objectiu d’afavorir la renovació del partit.

Mut va assenyalar ahir que afronta aquest repte amb “molta il·lusió i ganes de treballar”. En l’executiva que ha confeccionat, i que assegura que anirà ampliant, es combinen cares noves i persones que porten anys al PP. Al costat de Pepa Sivera, José Vicente Benavente, Amado Marcilla i Isabel Miñana figuren noms com Eva Catalá, Vanessa Femenía, Juan Ots, Patricia Ballester, Pepe Romero i Andrés Escribá.

El nou president de Xàbia, José Sivera, porta ja 28 anys afiliat al PP. Pren les regnes que fins ara portava el màxim responsable de la gestora, Alberto Tur. Anteriorment s’havia encarregat de presidir els comitès locals d’eleccions i la seua dona va ser regidora en el consistori xabienc.

Sivera va explicar que havia fet el pas de presentar candidatura perquè hi haguera “una cara nova”, ja que encara que porta en la formació quasi tres dècades no ha estat en la primera fila. El seu objectiu, segons va recalcar, és “intentar ajuntar tot el centredreta” de la localitat. La seua intenció és no estar molt de temps al càrrec perquè “no m’agrada calfar la butaca”.

Un altre canvi al capdavant de la presidència del PP tindrà com a escenari Benissa. El jove regidor Jorge Ivars succeeix en el lloc a Juan Bautista Roselló. El màxim representant a Teulada Moraira serà Raúl Dalmau, mentre que Ana Sala succeirà a Paco Cabrera a Calp.

Els màxims dirigents de les gestora d’Ondara, Javier Lozano, i Xaló, José Manuel Gómez, ocuparan el càrrec de presidents del PP dels seus respectius municipis. Al Verger el lloc l’ocuparà Enrique Moncho, mentre que als Poblets seguirà Jaume Ivars, igual que passa en Gata amb Antonio Pons i a Llíber amb José Juan Reus.

Al capdavant dels populars de Pego se situarà Ana Ortolá i Josefa Yolanda Miralles liderarà el partit a Pedreguer. A Benitatxell la presidència l’ostentarà l’exbatle José Torres Gilabert, a la Vall de Laguar l’única llista ha sigut la del batle, Francisco Gilabert, i a Sagra el nou batle, Francisco Javier Gasquet, va ser l’únic candidat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?