Política

El PSOE critica que una regidora cobra ara el doble que en l’anterior mandat pel mateix treball

El PSPV-PSOE de Benissa va criticar el dilluns en roda de premsa que a la regidora del Partit Popular, Josefina Ivars, se li ha assignat una dedicació exclusiva per la qual cobrarà 32.300 euros bruts anuals per prestar els mateixos serveis que ocupava durant el mandat anterior. Els socialistes denuncien que Ivars ha passat de tindre una dedicació parcial a una exclusiva i, per això, a la regidora van a retribuir-li en aquest mandat “el doble per portar a terme les mateixes funcions que en la legislatura passada”.

Després del pacte entre el partit Popular, el CIBE-Bloc i el PSD, el partit socialista s’ha quedat com a única força política de l’oposició a Benissa. Des d’aquesta posició, el PSPV-PSOE afirma que “totes les decisions de l’ajuntament han de dirigir-se a millorar el benestar dels ciutadans de Benissa i no han d’incrementar la despesa”.

Per a il·lustrar aquest increment de la despesa municipal destinat a pagar els sous, els socialistes van posar com a exemple a Raquel Soliveres, regidora del PP que no tenia cap tipus de dedicació el passat mandat i en l’actual ingressarà 16.400 euros bruts anuals per la seua dedicació parcial. Es va apuntar també que José María Serna, regidor del PP, percebrà 32.831 euros bruts anuals per la seua dedicació exclusiva.

Per a completar la crítica a l’augment de la despesa, en la roda de premsa es va fer referència al fet que el Partit Popular haja creat un càrrec de confiança adscrit al batle, que serà retribuït amb 23.250 euros bruts anuals.

Segons el PSOE, les decisions preses pel partit Popular en el ple del divendres passat van encaminades a “atendre situacions personals o premiar econòmicament pactes polítics”.

D’altra banda, l’oposició va assenyalar que amb el suport del PSD al govern, el líder d’aquest partit, Paco Montagut, “s’assegura” una dedicació exclusiva per a dirigir les Regidories d’Esports i Benestar Social, dues àrees que en el mandat anterior no necessitaven cap dedicació exclusiva. En aquest sentit, el PSOE va dir que Montagut “ha sigut premiat pel partit Popular amb el nomenament de segon tinent de batle malgrat ser la força menys votada a Benissa”. I després de criticar també el CIBE-Bloc per haver acceptat regidories, va assegurar que els socialistes no han arribat a cap pacte amb el PP “perquè els seus votants no ho entendrien”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?