Inici » Notícies » Política

Comunicat de la Comissió Negociadora de Pactes de Compromís: “Encara és possible”

14 de juny de 2019 No hi ha comentaris
Logo de Compromís

Logo de Compromís

A dos dies del plenari d’investidura, el col·lectiu de Compromís per Benissa volem manifestar la nostra decepció amb Reiniciem i les altres forces de progrés per no haver sabut aprofitar el temps d’aquestes darreres dues setmanes en cohesionar i fer il·lusionant una possible reedició del pacte de progrés amb la inclusió de Ciutadans de Benissa.

Trobem a faltar que en aquests dies no sens haja convocat a les quatre forces polítiques, que conformaríem el govern de progrés, per a treballar conjuntament en l’elaboració d’un programa de govern rigorós i inclusiu, consensuat, comptant amb les aportacions de totes i tots, i que garantisca la conformació d’una majoria absoluta sòlida i estable durant quatre anys.

Pactar es això, aplegar a acords, conformar una fulla de ruta cap un model de poble que totes i tots compartim des d’eixa visió comuna de progrés que tenim les forces d’esquerra i que, lamentablement, encara hui no hem vist. Sols hem tingut una reunió amb Reiniciem Benissa en la que no s’ha anat més enllà de transmetre’ns l’estat i els possibles recolzaments que ells podrien tindre. Res de consistent i a hui encara continua el clima d’incertesa que s’agreuja un cop més cada dia, perquè és un fet constatable el què no s’està fent el camí per a eixe possible acord de govern. Uns demoren els terminis de pronunciar-se fins al final, PSOE (divendres a la nit o dissabte mateix!) i altres, REINICIEM, no concreten un programa possible sobre el qual poder debatir i consensuar. Ni uns ni altres estan preocupats pel QUÈ i COM, només els preocupa QUI. A Compromís per Benissa no decidirem QUI, sense un programa de govern sòlid i consensuat (QUÈ i COM). Compromís hem demostrat amb el Botànic II, com es negocia una legislatura i un govern fort, consistent, inclusiu i consensuat.

Fem aquest comunicat perquè malgrat tot encara hi ha temps. Creiem que és possible encara trobar eixa proposta d’acord programàtica entre les quatre forces que podem constituir un govern estable i de progrés necessari per a la propera legislatura i demanem que sense més demora ens reunim conjuntament les quatre forces polítiques per a què totes i tots treballem fins l’últim minut. Ningú creu que això siga fàcil però almenys ens hauria de convèncer el haver-ho intentat.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/