Política

Ciutadans expulsa el seu regidor a Benissa per llevar-li l’alcaldia al PP

Isidor Mollà (a la dreta) saluda el nou alcalde Abel Cardona (Reiniciem Benissa) en la sessió d'investidura del 10 de gener
Isidor Mollà (a la dreta) saluda el nou alcalde Abel Cardona (Reiniciem Benissa) en la sessió d’investidura del 10 de gener

Ciutadans ha consumat el seu advertiment i ha acabat fent efectiva l’expulsió del partit del que era el seu únic regidor a l’Ajuntament de Benissa, Isidor Mollà. El partit d’Albert Rivera es desprèn així del seu únic representant en la corporació benissera ja que Mollà va propiciar a gener -sense consentiment de la formació- el canvi de govern al municipi, retirant el seu suport al PP en la votació d’investidura del nou alcalde.

Després que dimitira poc abans l’alcalde Juan Bautista Roselló (PP), el 10 de gener la corporació es va reunir per a triar un nou alcalde. Fins eixe moment, el PP havia pogut governar amb el suport d’Isidor Mollà. No obstant açò, la renúncia de Roselló va ser el moment propici perquè es materialitzara el canvi de color a l’ajuntament, després de 18 anys de governs populars.

El regidor de Ciutadans va ser qui va fer possible el canvi i ho va argumentar durant la sessió d’investidura en la necessitat d’insuflar nous aires al consistori. Al mateix temps que denunciava haver patit en els dies previs “pressions inenarrables” del seu partit i del PP perquè rectificara la seua decisió. No ho va fer i, des de llavors, governen el municipi Reiniciem Benissa, PSPV i Compromís amb Abel Cardona, del primer dels partits, com a alcalde.

Ja en la mateixa sessió d’investidura del 10 de gener van fer acte de presència en el ple dos representants de la cúpula de Ciutadans a la Comunitat Valenciana. Acompanyats pel regidor dianenc Sergio Benito; el secretari provincial de C’s València, Jesús Gimeno, i el coordinador del partit per a les comarques de la Marina, César Martínez, van aprofitar la sessió plenària per a comunicar públicament la decisió d’obrir-li expedient a Mollà, que ara es tanca amb la seua expulsió.

C’s també li reclama a Mollà que lliure al partit l’acta de regidor. Com no sembla que ho vaja a fer, seguirà com a regidor trànsfuga i passarà a ser regidor no adscrit.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 20 de març de 2017 a eldiario.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?