Inici » Notícies » Política

Calendari d’actes electorals per a la resta de la setmana

13 de Maig de 2015 No hi ha comentaris
Urna (foto del flickr de júbilo haku)

Urna (foto del flickr de júbilo haku)

Aquesta setmana hi han previstos diferentes actes a Benissa tant de formacions que es presenten a les elecciones municipals com autonòmiques. Els detallem a continuació:

  • Dijous 14 de maig: Mitíng central de campanya de Compromís per Benissa. Serà a les 20.30h a la Seu Universitària i comptarà amb la presència de Mireia Mollà, actual diputada a les Corts Valencianes i cap de llista per Alacant a les Corts.
  • Divendres 15 de maig: Reunió del Partit Popular de Benissa amb els residents de la zona costanera. Tindrà lloc a les 16.30h a l’Aula de la Mar (Tourist Info Benissa Platja). El partit exposarà les actuacions previstes en el seu programa electoral per a la zona costanera.
  • Divendres 15 de maig: Acte electoral de Podem per a promocionar la seua candidatura autonòmica. Serà a les 19.30h a l’Aula Formativa del Centre Cultural (2n Pis) i comptarà com a ponents al benisser Òscar Piera, número 8 per Alacant de la formació; i a Beatriz Gascó i Séfora Bou.
  • Divendres 15 de maig:  Míting central de campanya del PSOE de Benissa. Tindrà lloc a les 20.30h al Taller d’Ivars i el partit presentarà la seua candidatura i el seu programa electoral.
  • Dissabte 16 de maig: Compromís repartirà el seu programa electoral pels comerços i carrers aprofitant el matí de mercat. Estaran acompanyat per Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés de Madrid.
  • Dissabte 16 de maig: Ciutadans organitza un café tertúlia al Restaurant Mandala de la platja de La Fustera. Serà a les 18.00h i amb els residents estrangers com a públic.
  • Dissabte 16 de maig: Festa “Reiniciem fent festa” organitzada per Reiniciem Benissa. Tindrà lloc a partir de les 22.00h a la Placeta de l’Església Vella i comptarà amb les actuacions del DJ Javi Mas, Escala i Corda, i de Pelandruska.
  • Diumenge 17 de maig: Reunió de Reiniciem Benissa amb els residents estrangers de la zona costanera. Es farà a les 16.30h a l’Aula de la Mar (Tourist Info Benissa) i la formació aprofitarà per explicar el seu programa electoral i recollir les seues inquietuds.
Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/