Política

Calendari d’actes electorals per a la resta de la setmana

Urna (foto del flickr de júbilo haku)
Urna (foto del flickr de júbilo haku)

Aquesta setmana hi han previstos diferentes actes a Benissa tant de formacions que es presenten a les elecciones municipals com autonòmiques. Els detallem a continuació:

  • Dijous 14 de maig: Mitíng central de campanya de Compromís per Benissa. Serà a les 20.30h a la Seu Universitària i comptarà amb la presència de Mireia Mollà, actual diputada a les Corts Valencianes i cap de llista per Alacant a les Corts.
  • Divendres 15 de maig: Reunió del Partit Popular de Benissa amb els residents de la zona costanera. Tindrà lloc a les 16.30h a l’Aula de la Mar (Tourist Info Benissa Platja). El partit exposarà les actuacions previstes en el seu programa electoral per a la zona costanera.
  • Divendres 15 de maig: Acte electoral de Podem per a promocionar la seua candidatura autonòmica. Serà a les 19.30h a l’Aula Formativa del Centre Cultural (2n Pis) i comptarà com a ponents al benisser Òscar Piera, número 8 per Alacant de la formació; i a Beatriz Gascó i Séfora Bou.
  • Divendres 15 de maig:  Míting central de campanya del PSOE de Benissa. Tindrà lloc a les 20.30h al Taller d’Ivars i el partit presentarà la seua candidatura i el seu programa electoral.
  • Dissabte 16 de maig: Compromís repartirà el seu programa electoral pels comerços i carrers aprofitant el matí de mercat. Estaran acompanyat per Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés de Madrid.
  • Dissabte 16 de maig: Ciutadans organitza un café tertúlia al Restaurant Mandala de la platja de La Fustera. Serà a les 18.00h i amb els residents estrangers com a públic.
  • Dissabte 16 de maig: Festa “Reiniciem fent festa” organitzada per Reiniciem Benissa. Tindrà lloc a partir de les 22.00h a la Placeta de l’Església Vella i comptarà amb les actuacions del DJ Javi Mas, Escala i Corda, i de Pelandruska.
  • Diumenge 17 de maig: Reunió de Reiniciem Benissa amb els residents estrangers de la zona costanera. Es farà a les 16.30h a l’Aula de la Mar (Tourist Info Benissa) i la formació aprofitarà per explicar el seu programa electoral i recollir les seues inquietuds.

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?