Inici » Notícies » Opinió

Moltes gràcies a totes i a tots, per Francesc Xavier Tro

23 de febrer de 2010 No hi ha comentaris

Ara fa exactament un any que vaig escriure un escrit molt paregut a aquest titulat
PURA
on agraïa a Pura Planells, l’ànima que fa possible aquest festival, que haguera embarcat a la Regidoria de Cultura en una aventura com la d’organitzar un Festival Benèfic a Benissa. El de l’edició passada que va anar destinat a arreplegar diners per a l’Associació Contra el Càncer de Benissa, els Xiquets amb discapacitat de la Comarca i l’Associació de Malalts d’Alzheimer de Teulada, mentre que enguany, en la seua segona edició, la recaptació s’ha destinat totalment a l’Associació Contra el Càncer de Benissa. Una organització amb un únic objectiu, la lluita contra eixa malaltia que ha de ser la lluita de tots. Perquè entre tots hem d’esborrar una a una les lletres d’eixa maleïda paraula que no cal que pronuncie més en aquest escrit; només desitjar que la ciència mèdica continue avançant per tal de fer possible el tractament d’eixa malaltia que tantes famílies ha destrossat.

Enguany, com no pot ser d’altra manera, vull fer l’agraïment extensiu a totes les persones que van xafar l’escenari del Centre d’Art “Taller d’Ivars” les nits del dissabte 20 i diumenge 21 de febrer. Concretament als membres del grup de batucada “Bunpada”, a la Colla de Xirimiters “Pere Bigot”, a les ballarines de dansa oriental del grup “Art Perfomance” de Vicky Ruiz, a les divertidíssimes “ueles” de Benissa, Andreu Castells i Toni Baydal, al grup de balls llatins “Baila con Montse” de Montse Sirera, a l’Esbart Dansaire i als alumnes de danses populars de la professora Obdulia Marchante, a la Rondalla Cultural de Benissa, a les balladores de sevillanes, a Juan Nave, que ens va contar “El cas del garrofer del ribàs”, a la cantant Rocío Cabrera, a l’escola de música moderna SiFaSol i, a més a més, a Raúl Martínez, locutor de Ràdio Litoral i de nou presentador de les dos vetllades. Participants que ho varen fer de manera desinteressada i totalment gratuïta i demostrant així la seua solidaritat i altruisme. No puc deixar de banda tampoc a tota la gent que va estar darrere de l’organització del Festival, tant al personal de la Regidoria de Cultura com als socis i sòcies de l’Associació Contra el Càncer de Benissa, així com els comerços i les entitats que varen col·laborar per a què tot el muntatge fóra possible, per aconseguir finalment recaptar més de 3.000 euros.

Per tot això, perquè el passat cap de setmana tots van ser Pura Planells, tots van tindre la seua vitalitat, tots van deixar menut el Taller d’Ivars. Tant els que van passar per dalt de l’escenari oferint eixe fabulós espectacle com els que vam estar asseguts a les cadires disfrutant-lo. A tots, de nou, moltes gràcies.

Francesc Xavier Tro, es regidor de Cultura, Patrimoni Històric i Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/