Inici » Notícies » Opinió

Anem a parlar de serveis socials; per Carmen Sanz

24 de març de 2019 No hi ha comentaris
Carmen Sanz

Carmen Sanz

Des de PODEM volem exposar que Serveis Socials es troben en una situació, no sé si la podríem qualificar d’abandonament o potser un terme massa dur, però si parlem que fins i tot la situació geogràfica ja es troba súper allunyada de la majoria de dependències municipals, si parlem que l’espai s’ha tornat totalment insuficient, igual no és exagerada l’afirmació.

Des de PODEM pensem que primer són les persones, i encara més les que es troben en una major situació de vulnerabilitat , per la qual cosa caldria millorar i dignificar aquest servei municipal.

Ens agradaria llançar el missatge que els serveis socials no és sols un servei per a les persones amb el risc d’exclusió social, sinó per contra totes som o podem ser potencialment usuàries.
Actualment en una societat amb gran nombre de persones d’elevada edat totes estem cridades a necessitar aquests serveis d’ajuda, tant nosaltres com les nostres famílies amb alguna dependència.

També dir que ens satisfà la política que està portant-se des de la conselleria, la qual està acostant la gestió dels recursos al municipi i estan dignificant els mateixos.

Ara bé des de l’ajuntament no han estat a l’altura d’aquest progrés que s’està portant des del govern Valencià , per a començar aquest servei municipal s’ha quedat sense la persona que portava la gestió de la dependència, estant acumulats i sense donar eixida a aquests expedients necessaris per a poder gestionar aquesta ajuda a les persones més vulnerables de la societat, com són els nostres majors.

Cal millorar i dignificar els serveis socials del nostre ajuntament.

Carmen Sanz és psicòloga i tercera de la llista per a l’ajuntament per Unides Podem Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/