Inici » Notícies » Natura

L’alumnat de l’IES Josep Iborra donarà suport a la Vaga Mundial pel Clima

25 de setembre de 2019 No hi ha comentaris
Imatge de la Vaga Mundial pel Clima

Imatge de la Vaga Mundial pel Clima

L’alumnat de l’IES Josep Iborra donarà suport a la Vaga Mundial pel Clima el pròxim divendres 27 de setembre. Així ho han fet saber a la direcció del centre i la seua voluntat de no assistència a l’institut. Els alumnes que poden fer vaga són els de 3r i 4t d’ESO, Batxillerats i Cicles Formatius i aquests ja no necessiten l’autorització dels seus pares, d’acord amb la sentència del Tribunal Suprem de 18 de desembre de 2014.

El moviment #fridaysforfuture impulsat per la jove Greta Thunberg vol amb aquesta vaga eixamplar el seu objectiu de conscienciar la societat que ens trobem en un punt d’emergència climàtica i que cal actuar ja deixant les energies fòssils i fer una transició completa cap a les energies renovables. L’augment de les temperatures pel canvi climàtic generat per l’ésser humà pot comportar efectes catastròfics per a les pròximes generacions si no es prenen mesures amb contundència.

A Dénia hi ha prevista una manifestació el mateix divendres 27 de setembre a les 19.00 h des de la Plaça de la Constitució.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/