Inici » Notícies » Natura

Benissa celebra el Dia de l’Arbre

29 de Febrer de 2012 No hi ha comentaris
Els regidors amb Miguel Ángel Soliveres, del Grup Margalló

Els regidors amb Miguel Ángel Soliveres, del Grup Margalló

Benissa ha celebrat els dies 28 i 29 de febrer el Dia de l’Arbre, organitzat des de la Regidoria de Medi Ambient i l’empresa municipal Benissa Impuls.

Enguany ha comptat per primera vegada, amb la col·laboració del Grup de Muntanya Margalló, que s’ha encarregat d’acompanyar els alumnes de les escoles públiques del municipi, fent una passejada a peu, fins la zona escollida per a la reforestació, una zona verda de la Partida Canor, situada darrere del Polígon Industrial de “ La Pedrera” i que va ser escenari de la mateixa activitat l’any passat. Allí, els estaven esperant 800 plançons de diferents espècies autòctones (arboç, garrofer, llidoner, pi blanc, mata, carrasquera i romer) que van ser plantats per quasi un centenar d’alumnes de les escole Pare Melchor i Manuel Bru.

Els regidors de Medi Ambient i Benissa Impuls, Arturo Poquet i Paco Montagut respectivament, es van mostrar encantats de participar en aquesta activitat de sensibilització ambiental i conscienciació sobre els valors del nostre territori.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/