Inici » Notícies » General

Una promotora culpa l’ajuntament d’encarir els preus dels pisos

7 d'abril de 2005 No hi ha comentaris

El portaveu del PSOE a Benissa, Vicente Cabrera, va denunciar en el punt de precs i preguntes del ple ordinari del passat dimarts que veïns del municipi que havien reservat un habitatge al sector de Beniver estan rebent cartes de la promotora que va a executar les obres.

Així, el socialista va llegir la missiva en què la mercantil Consorcio de promoción y vivienda Santa Ana diu que “trobant-se la promoció en fase administrativa d’obtenció de la preceptiva llicència d’obres per part de l’Ajuntament de Benissa se’ns ha comunicat des d’aquest òrgan administratiu de diferents canvis de caràcter tècnic que afecten sensiblement el projecte presentat inicialment per aquesta mercantil”.

En conseqüència, la promotora continua amb que “per tot el manifestat i pel fet que són causes totalment alienes a la nostra voluntat i en virtut de l’establert en les condicions de sol·licitud de reserva, lamentem comunicar-li que no podem atendre la seua sol·licitud en les condicions inicialment previstes” i afegeixen a continuació que “li confirmem la no admissió a tràmit de la seua sol·licitud” indicant que “a partir d’aquest moment, posem a la seua disposició la quantitat que en el seu moment va lliurar, més els interessos que haguera reportat des de la data del seu ingrés”.

Aquest diari es va posar en contacte ahir amb l’empresa Consorcio de promoción y vivienda Sant Ana SL que no va voler comentar la denúncia aportada pel grup socialista en el ple del dimarts.

Desconeixement

El batle, Juan Bautista Roselló, va comentar davant la lectura de la carta de l’empresa del sector Beniver II que “l’ajuntament no té coneixement de la missiva de la promotora però de ser cert es tracta d’un frau al consumidor” i va instar els veïns afectats a acudir a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) negant al mateix temps que el consistori tinguera alguna responsabilitat.

A continuació de llegir la carta, el portaveu del PSOE, Vicente Cabrera, va manifestar que “l’ajuntament ha d’eixir a la palestra i desmentir els fets que s’afirmen en la circular que s’ha enviat als veïns que han fet la reserva”.

Per al socialista Cabrera “aquest és un fet habitual de les promotores foranes en les zones en què treballen habitualment” i va demanar “als benissers que escullen a les empreses del municipi perquè s’evitaran problemes d’aquest tipus”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/