Inici » Notícies » General

Una concentració veïnal exigirà que reprenguen les obres de la variant

4 de novembre de 2010 No hi ha comentaris
Vista de l'estat en què es troben les obres de la variant

Vista de l'estat de les obres

La Plataforma Cívica Pro-variant ha anunciat que iniciarà el seu calendari de mobilitzacions dissabte que ve 13 de novembre. Aquest “ciutadà i apolític” fa una crida a la població perquè se sumen a la concentració, a partir de les 12 del migdia davant l’església de la Puríssima Xiqueta i sota el lema “Volem la Variant ja”.

Des de la Plataforma, Encarna Ivars assenyala que és necessària la implicació de tota la ciutadania perquè es reprenguen les obres de la demanda variant a la N-332 al seu pas pel municipi, paralitzada des de fa gairebé un any i mig. Des de la Plataforma afirmen que compten amb el suport d’uns 60 col·lectius locals i esperen congregar centenars de persones a la plaça més cèntrica del centre urbà. La plataforma també ha comunicat la seua intenció i convidat a sumar-se als grups polítics.

Per la seua banda, Dieter Moll, un altre representant, va recalcar que mentre romanen paralitzades les obres, Benissa continua patint els problemes de seguretat i mediambientals que suposa el trànsit dens que travessa cada dia la localitat. Però a més, va recalcar que, les obres suspeses han deixat a Benissa un traçat de fang i enderrocs que bloqueja els camins i alguns accessos.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/